perjantai 9. lokakuuta 2015

Metsäretki

Eilen aamulla, kun maassa oli vielä routa, kävin Pilvin kanssa kävelyllä läheisessä metsässä ja kallioilla. Tämä on meidän vakkaripaikka, jossa Kaapo on saanut nuuhkia ja kiipeillä rauhassa, mutta keskikesällä sinne ei pääse, kun kasvillisuus ottaa vallan - siksipä syksyn tullen onkin ihana saada taas vakkaripaikka takaisin tällaisia metsäretkiä varten.

Pilvi pääsi eilen tutustumaan kunnolla ensimmäistä kertaa paikkaan ja ilme oli vakavana kaikesta uudesta ja ihmeellisestä. Nyt on kaunis aika, kun aurinko paistaa kirkkaasti, osa kasvillisuudesta on vielä vihreää ja osa kelta-oranssia - mikään puu ei ole vielä täysin paljas ja routa tuo oman kauneuden maahan. Vaikka usein olen valitellut haluavani asua ulkomailla, on se Suomen luonto vaan niin kaunis.
En ole katunut hetkeäkään sitä, että päätimme muuttaa betoniviidakosta vehreämmälle alueelle - juuri eilen anopin kanssa juteltiin, kuinka ihanaa on asua luonnon ja järven lähellä. Joskus on tutkittu, että suomalaisen unelmapaikka asua on "keskellä kaupunkia, järven rannalla" -ja tälle on naurettu kautta aikain. Mutta meillä se toteutuu kyllä yllättävän tarkasti, lyhyt matka lähes kaikkialle ja silti saadaan nauttia luonnon tuomista eduista. Ja mikä parasta, koirille tämä on ihan luksusta.

Tulin juuri salilta, mulla oli mukana mun ja Tuukan hyvä ystävä Joni, joka näytti vähän miten laitteita käytetään ja mitä kannattaa tehdä milläkin + tutustutti myös vapaisiin painoihin. Oli kyllä kiva käydä sellaisen henkilön kanssa, joka oikeasti tietää mitä tekee. Yksi pappa tuli kysymään Jonilta, onko hän kohta vapaa - taisi näyttää personal trainerilta, enkä ihmettele :D Jatkossa on sitten mukavampi mennä tutustumaan itsenäisesti enemmän laitteisiin + muihin juttuihin, kun tietää jo vähän perusteita. Nyt on mukava aloittaa viikonloppu hyvillä mielin, ja huomenna on tiedossa ystävän illallissynttärit, kivaa siis tulossa. Oikein mukavaa ja energistä viikonloppua teillekin! :)

8 kommenttia :

 1. Oih miten pirtsakka postaus! (: käytätkö muuten vielä e-pillereitä? Jos, niin minkä nimisiä? Sori jos liian arka aihe. Ajattelin kun nykyään monissa blogeissa tästä puhutaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Miia,

   olipa tosiaan aika jännä kysymys! Ei ole mielestäni ollenkaan arka aihe, ihmettelen vain kun nuo ovat niin henkilökohtaisia (siis siten, että mikä sopii kenellekin) että en oikein tiedä hyödytkö lainkaan vastauksestani. Olen syönyt jo vuosia Harmonet -merkkisiä pillereitä. Jos kaipaat apua tai tietoa koskien e-pillereitä, suosittelen kääntymään terveyskeskuksen, koulusi terveydenhoitajan tai ehkäisyneuvolan puoleen :) Heiltä saa parhaat neuvot ja vinkit, mitä kannattaa kokeilla. Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Olipa kyllä kiva postaus, syksyisen raikas ja hyvää mieltä tuova :) Kiva että olette löytäneet hyvän paikan asustella, joskus se vain tuntuu niin omalta. Meillä täällä pohjoisessa on ehkä hieman halvempi asua niin ollaankin ostettu omakotitalo ihanan rauhalliselta alueelta ja täällä on niin kiva olla ja elää. Koiran kanssa on ihanaa kulkea pitkin metsiä ja saattaa mennä hyvänkin tovin ennenkuin vastaantulevia kohtaakaan, mahtista ;) Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! Ihanalta kuulostaa teidän alue myös <3 mukavaa viikonloppua sinnekin :)

   Poista
 3. Tää on kyllä kauneimpia vuodenaikojen meillä, ilma on sopivan kirpeä ja aurinko lämmittää ♡

  Oi vapailla painoolla on mahtavaa tehdä! Hurahdin täysin kun mulle niitä ekan kerran näytettiin :)

  Mukavaa viikonloppua!

  - Natalia

  VastaaPoista
 4. Asumme mieheni kanssa Espoossa ja meillä on myös yksi koira. Pakko sanoa, että arvostan myös suuresti sitä, että on luonto lähellä ihan jo toki koirankin kannalta, mutta myös muutenkin. En osaisi kuvitella meidän perhettä minnekään Helsingin keskustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, en osaisi elää keskustassa, siellä käyminenkin ahdistaa! Mutta meitä on moneen junaan :) Ja onneksi on asuinalueitakin! Kiva kun kommentoit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.