perjantai 12. huhtikuuta 2019

Rehellisiä kuulumisia (vihaan tätä termiä)

Kuvituskuva - kuvan henkilö ei liity tekstin tapahtumiin.


Tällainen "haaste" kulkee blogeissa, ja suoraan sanottuna _vihaan_ tuota "rehellisiä kuulumisia" -käsitettä, koska siitä tulee sellainen fiilis, että mitä ne muut kuulumiset sitten on? Epärehellisiäkö? En tiedä ajatteleeko kukaan muu tätä näin, mutta anyways, haaste oli nimestään huolimatta kiva, joten tässäpä tulloo! 😄


Mitä oikeasti kuuluu?

Rehellisesti sanottuna mulla on ollut vähän epätodellinen fiilis viimeaikoina. Meidän kodin myynti ja uuden löytyminen meni todella smoothisti, enkä oikein vieläkään tajua mitä tapahtui. Olen yleensä todella huono muutoksissa, ja stresssaan kun elämässä tapahtuu isoja asioita. Pelkäsin pahinta skenaariota, mutta uskoin siihen, että kaikki menee kuten on tarkoitettu. Vaikka koti-asiat ovat näytelleet isoa osaa mun elämässä lähiviikot, on mulla tietenkin myös muuta elämää. Oma olo "pään sisällä" on positiivinen ja elämä rullaa aika (tosi) hyvin juuri nyt.


Mitä tapahtuu työrintamalla?

Kevät on tuonut työrintamalle kivaa pöhinää, ja työpäivät on selkeästi vilkastuneet verraten esim. tammi-helmikuuhun. Meillä on tulossa myös työpaikalla isoja muutoksia, meidän toimisto nimittäin muuttaa myös pian. Sijainti tulee olemaan parempi, ja odotan toimiston muuttoa innolla. :)


Parisuhde  / ystävät?

Parisuhteessa meillä on melkein aina kaikki hyvin. Ollaan aika smooth sailing -tyyppejä. Pakko mainita, että tämä kodin myynti- ja ostoprokkis on tuonut meidän suhteeseen kivaa lisää - ollaan puhuttu normaalia enemmän, vietetty aikaa normaalia enemmän yhdessä ja myös ns. arkimakoilua on tullut enemmän. Ollaan saatettu maata sohvalla tai sängyssä ja puitu kotiasioita, sisustusvalintoja ym. Onhan se myös samalla kiristänyt hermoja, kun mulla aina suuret asiat tekee. On tullut äksyiltyäkin vähän, mutta enemmän positiivista tässä on ollut. On ollut kiva olla enemmän yhdessä tämän kotiprojektin myötä. Ystäviä näin juuri viikonloppuna, kun vietettiin isolla porukalla ystävän polttareita. Kesän myötä tulee varmaan taas vietettyä enemmän kesäiltoja kaveriporukalla terassilla ja grillaillen. Kesä tuo aina kivasti yhteen ihmisiä. Paras ystäväni menee naimisiin helmikuussa, joten tälle vuodelle on jonkin verran myös kaasojuttuja tiedossa. Kivaa! :)


Matkat?

Jännittää! Noin kuukauden kuluttua lähden ekaa kertaa elämässäni yksin reissuun, enkä malttaisi odottaa. Viikko yksin, omissa ajatuksissa ja rauhassa - täydellistä! Lisäksi kesälle on luvassa matkat Liettuaan sekä Albaniaan. Oltiin varattu myös toukokuulle reissu Tuukan kanssa Tallinnaan hääpäivän viettoon, mutta koska muutto tulee nyt eteen niin joudutaan lykkäämään Tallinnan reissua. Kesällä käydään siis myös Tallinnassa.


Harrastukset / hyvinvointi?

Salilla olen käynyt edelleen normaaliin tapaan viikottain, mutta nyt asuntoprojektin aikana salikäynnit on jääneet minimiin, noin kerta viikkoon. Odotan jo innolla että pääsee takaisin ns. normirytmiin.


Inspiroi eniten / vähiten?

Tällä hetkellä saan inspistä musiikista ja sisustuskuvista - musiikki tuo inspistä melkein mihin tahansa asiaan elämässä ja teenkin parhaillaan soittolistaa reissuani varten. Vietän varmaan suuren osan ajasta kuulokkeet päässä. 


Tällä hetkellä syön / katson / luen?

Nachoja! Nyt on ollut selvä nachovillitys päällä, ja useana iltana olen vetänyt iltapalaksi nachoja ja salsaa. Tiedättekö, kun joskus tulee tällaisia kausia, kun syö jotain tiettyä sapuskaa lähes päivittäin? Nyt on tullut syötyä huonommin ja ruokaa on tullut laitettua vähemmän, kun koti on kuin hävityksen kauhistus. Onneksi pian pääsee kokkaamaan uuteen keittiöön. Nyt tätä kirjoittaessani vetelen juustoja ja patonkia, tosi terveellistä perjantai-mättöä.... Olen katsonut lähiaikoina Netflixistä Bates Motellia (suosittelen!!) ja The Orderia. Order on ollut sellainen kiva aivot narikkaan sarja, vaikka oonkin ehkä vähän turhan vanhaa kohderyhmää siihen.. Odotan, että Lucifer alkaa Netflixistä uusine jaksoineen, ihan paras sarja! :D Tällä hetkellä luen lähinnä meilejä. Kotiasian vuoksi oma meiliboksi täyttyy pankin, välittäjän ja rakennuttajan meileistä. Kirja-ihminen en oo koskaan ollut, oon lukenut varmaan alle 5 kirjaa kannesta kanteen koko elämäni aikana.


Mitä odotan?

Muuttoa ja omaa matkaani. Odottamista on siis ollut paljon lähiaikoina. Odotan myös sitä, että pääsee sisustamaan uutta kotia ja tietenkin kesää. Ai että!! Kesä on paras.


Siitäpä vähän kuulumisia kehiin! :) Mitä teille kuuluu? Onko kevättä rinnassa?

6 kommenttia :

 1. Samaa mieltä otsikosta! :D Ootan sun määmatkaa ja kuvia sieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että odotat 😇🙏🏻 kiitos kommentista ja kivaa viikonvaihdetta! 😊

   Poista
 2. Tää oli kiva haaste (vaikkakin tyhmän niminen), nappasin omaankin blogiin :) Kaikkee ihanaa odotettavaa sulla siellä! <3

  VastaaPoista
 3. On jollain tavallan super jännittävää lukea sun kuulumisia. Luin 2010-2013sun blogista joka postauksen aina kun ne ilmeistyi mutta elämä oli ihan eri pisteessä 2015 niin en tiennyt että oot aloittanut tän uudelleen. Luin useampaa postausta takaperin ja ehdottomasti menee taas seurauslistalle nämä, vähän kun palaisi silleen vanhan ystävän pariin ;)

  Onnea uudesta kodista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Satu! Hei mahtavaa että löysit takaisin :) kiitos paljon! 😊❤️❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.