keskiviikko 13. maaliskuuta 2019

Te oletitte, minä vastasin!Kyselin Instagramin puolella olettamuksia minusta, ja niitä tulikin kiva määrä! :) Kiitos kaikille olettajille ;) Keräsin olettamukset tähän postaukseen, ja yritän vastata niihin nyt parhaani mukaan. Pidemmittä puheitta, aloitetaan!

"Olet vähän ujo, mutta sympaattinen, kiltti, reilu ja luotettava."

Ymmärrän mistä tuo ujo -mielikuva voi tulla! Mutta itse en koe olevani kovinkaan ujo. Ehkä enemmänkin valikoiva. Työssäni olen todella sosiaalinen ja reipas, mitä tapaamisiin ym. tulee. Isoissa porukoissa olen tarkkailija, joka saattaa luoda ujon mielikuvan. Tykkään tarkkailla ihmisiä ympärilläni. Sympaattisuudesta on vaikea sanoa itse mitään, sen kun kokee ulkopuolelta parhaiten, toki toivon olevani! :) Pyrin olemaan kiltti parhaani mukaan, ja mielestäni kiltteys on tärkeä piirre jokaisessa ihmisessä. Tykkään auttaa ja tehdä pieniä palveluksia niille, joista välitän. Yritän myös aina kehua kun on aihetta ja toki perinteiset kiitokset ym. kuuluu tapoihin. Yritän myös olla aina reilu, mielestäni oikeudenmukaisuus on todella tärkeää. Uskallan sanoa, että minuun voi luottaa - siis jos vaikka läheiseni tarvitsee jotain tai lupaan jotakin, sen pidän.

"Oletin, et sun ääni on erilainen, mutta se olikin parempi 😅"

Hahaha, tälle naurahdin ääneen! 😄 Ääniasiat on aina jänniä, usein olettaa tosiaan toisen äänen aivan erilaiseksi, kuin mitä se todellisuudessa on, kun sen kuulee ekaa kertaa. Ja kiitos kai siitä, että se oli parempi! 🙊

"Oot herkkä, kiltti, uskollinen läheisillesi, välitön, et kauhean villi tai provosoiva."

Olen hyvin herkkä, aika monellekin asialle. Niin henkisesti, kuin fyysisestikin. Kiltteys käytiin läpi aiemmin. Uskollisuus on sellainen juttu, että pyrin pitämään siitä kiinni - valitsen läheiseni tarkkaan ja heille yritän aina antaa kaikkeni ja olla uskollinen. Välitön koen myös olevani, varsinkin läheisissä ihmissuhteissa. Villeys on sellainen juttu, että minussa on sekin puoli. Saatan huudahdella, nauraa todella lujaan ääneen ja riekkua pitkin poikin esim. toimistolla tai no - melkein missä vaan paitsi julkisilla paikoilla. Villeys on minusta hyvä juttu, kun sitä on kohtuullisesti.. 😁 Pyrin olemaan provosoimatta - ainakaan tarkoituksella. En tykkää konfliktitilanteista ja yritän välttää niitä. Tahallaan ärsyttäminen on myös mielestäni turhaa ja lapsellista.

"Jotenkin ajattelen, että oot luonteeltasi aika ujo ja symppis 🙈"

Nämä tulikin jo tuolla ylempänä, kiitos olettamuksista sinullekin! :) Jännä, miten tämä ujous toistuu.. täytyykin alkaa miettiä tarkemminkin, mistä se mielikuva tulee!

"Oot hyvin sivistynyt ja asiallinen sekä varakas 🙈 Tarkka siisteydestä."

Hahaa, muistelen tässä kohtaa meidän "idioottitietous" tietovisaa, jota pelasimme työkamujen kanssa iglussa Levillä. Tunsin itseni super ääliöksi, kun en osannut vastata oikein mihinkään. Mutta sanoisin, että olen sivistynyt tietyillä osa-alueilla, esim. tunneälyllisesti sekä käytöstavallisesti, osaan käyttäytyä hyvin sivistyneesti. Heikkouksiani on mm. historia ja matemaattinen sivistys. Ou mai! En ole varakas, vaan tienaan aika keskiverrosti mielestäni. En myöskään tällä hetkellä säästä mihinkään muuhun, kuin matkoihin, eli siinäkään suhteessa en ole kovin rahakas tai fiksu. Säästämisen aloittaminen on mielessä, mutta ensin täytyy katsoa miten kulurakenne muuttuu / asettuu kun olemme myyneet nykyisen kotimme ja päässeet muuttamaan uuteen. Siisteys meni puihin! 😄 En ole kovinkaan tarkka siisteydestä, mutta välillä tulee kausia kun saan pidettyä kodin siistinä pitkäänkin. Tämän takia meillä ei varmaan ole koskaan riitoja kotitöistä, kun minäkään en ole se tarkin mahdollinen. Uskon, että Tuukkaa saattaa jopa haitata sotkuisuus mua enemmän.. kai. 🙊

"Siisti ja tarkka ihminen, niin kodin kuin pukeutumisen kanssa 👍"

Pitää osittain paikkansa, tykkään että päälläni on puhtaat ja ehjät vaatteet, mutta kuljen 90% ajasta ihan trikoissa ja villapaidoissa, enkä niinkään panosta pukeutumiseen. Kodin siisteys menee tosiaan aalloissa, kuten ylempänä mainitsin.

"Oot tosi rauhallinen ja harkitseva, etkä koskaan suutu mistään 😀"

Pitää suurelta osin paikkansa. Suutun vasta, kun todella on aihetta. Jos aavistan konfliktitilanteen, koitan välttää sen mieluummin, kuin että joutuisin esim. sanaharkkaan tms. En nuorenakaan koskaan ollut mukana kinasteluissa tai tappeluissa, joita jotkut järjestivät esim. koulussa.

"Et halua lapsia"

Tähän ikään asti ei ole tullut halua yrittää perustaa perhettä, mutta ymmärrän että ihmismieli voi muuttua yhtäkkiäkin, enkä siis voi sanoa mitään muuta, kuin että tällä hetkellä en halua. Onni on se, että ollaan aina oltu samalla kannalla miehen kanssa aiheesta.

"Oot temperamenttinen ja lyhytpinnainen 🙊🙊"

Multa löytyy temperamenttia, mutta käytän sitä yleensä vain positiiviseen. Seison sanojeni takana, ja uskallan todellakin sanoa mielipiteeni suoraan. Mulla on hyvin pitkä pinna, ja sitä koetellaan onneksi harvoin. Joissain asioissa napsuu helpommin, mutta 95% asioista pystyn katsomaan ns. läpi sormien ja pysyä rauhallisena.

"Oletan et oot suhteellisen ujo uusien ihmisten seurassa"

Tämä ujous asia on jännä - se toistui monet kerrat. Olen ehkä hieman ujo, mutta enemmänkin valikoiva ja taustalta seuraaja isossa porukassa ja uusien ihmisten seurassa. Olen introvertti, mutta lämpenen todella nopeasti niille ihmisille, jotka koen olevan luottamuksen arvoisia.

"Rikas"

Näille "varakas" ja "rikas" -jutuille nauroin ääneen. En (valitettavasti) ole rikas, vaan ihan normituloinen. Mun kaikki ylimääräiset rahat menee matkailuun, eikä säästötilillä ole suurta pottia odottamassa hamaa tulevaisuutta. Elän todella hetkessä. Tätä pitäisi vähän harjoitella parempaan suuntaan. Toki jos verrataan esim. opiskelija-minän tuloihin, voisin kuvitella ajatelleeni tätä tulotasoa rikkaan tulotasoksi, mutta näin työikäisen elämässä tulen toimeen ihan hyvin, mutta on niitäkin kuukausia, kun rahat meinaa loppua kesken ennen palkkapäivää. Tämä tosin on aivan omaa syytä. Kaikki on niin suhteellista.


Tässä oli tältä erää kaikki olettamukset ja vastaukseni niihin. Tuliko yllätyksiä? Samaistutko johonkin? 😊 Kiitos teille kaikille, jotka laitoitte olettamuksia IG:n puolella @kristiinamu!

6 kommenttia :

 1. Mä en oo saanut susta yhtään ujoa vaikutelmaa :) Jännä miten erilailla ihmiset kokee.. Mä oon sellanen että oon melko ujo/hiljainen jos oon isommassa ryhmässä mistä en tunne ketään, mut muissa tilanteissa en oo ollenkaan ujo. Alotin reilu vuosi sitten uudessa työpaikassa ja sain myöhemmin työkavereilta kommentteja että luulivat mua aluksi tosi ujoksi ja hiljaiseksi, mutta jo muutaman päivän jälkeen oli mielipiteet musta muuttuneet ihan päinvastaisiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, totta! Ja mulla on käynyt samoin 😅 kiitos kommentista!

   Poista
 2. Samaistun täysillä tuohon introvertti, mutta ei ujo. Hyvin puit ajatukset sanoiksi tästä aiheesta. Juurikin uusissa tilanteissa ja suuressa joukossa otan tarkkailijan roolin, minkä vuoksi jotkut pitävät heti ujona tai tylynä 🙈 Tosi mielenkiintoinen postaus! 🌞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi kiva että tykkäsit! 😊👍🏻 Kivaa viikonvaihdetta!

   Poista
 3. Luin sun uusista kulnista ja nyt en löydä sitä juttua enää mistään. Missä kävit ottamassa ne ja mitä maksoi? Kiinnostaisi itsekin käydä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Tein ig storya niistä. Kävin ihanalla Susannalla ja tietoja löytyy täältä: https://www.kestopigmentoinnit.fi

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.