sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Minun ensimmäinen -haasteNäin Mikaelan Inhimillinen turhamaisuus -blogissa kivan "haasteen", jonka halusin itsekin toteuttaa.
Siispä here we go!

Minun ensimmäinen ajatukseni eilen oli, että JES viikonloppu! Lähipäivinä ekana mielessä on olleet myös koti- ja reissuasiat. Toisaalta ihan luonnollista, että isot asiat pyörii mielessä 24/7.

Ensimmäinen puhelimen sovellus, jonka katson aamuisin on yleensä Instagram tai gmail. Tykkään selata pari minuuttia puhelinta, ennen kun nousen sängystä ylös.

Minun ensimmäinen ulkomaanmatka ilman vanhempia oli Turkkiin vuonna 2008 Tuukan kanssa.

Ensimmäinen paras ystäväni on mysteeri. En oikein tiedä kenet lukisin parhaaksi ystäväkseni, sillä olen aina ollut vähän "nirso" ystävien suhteen. Pyörin paljon lapsena Riinan, Jasminen ja Iisan kanssa. Kaikki olivat samasta talonyhtiöstä. Kukaan heistä ei kuitenkaan ollut yksi yliste muiden, ainakaan nykymuistikuvani mukaan. Eka paras ystävä saattoi olla Nelli, johon tutustuin ala-asteella.

Ensimmäinen ihminen, jolle laitoin eilen viestin oli Noora, jolta kyselin lähdettäisiinkö Jumboon ostoksille. Ja lähdettiinhän me.

Minun ensimmäinen autoni oli Audi TT. Sen jälkeen meillä oli maasturi, mutta palattiin vuosi sitten takaisin Audi TT:in koska tykätään ko. autosta niin kovin. Tällä kertaa vain uudempaan malliin.

Ensimmäinen julkkisihastukseni oli varmaan Pamela Andersson (:D) sillä bongasin hänen julisteen mun huoneen seinältä yhdessä vanhassa kuvassa! :D Tätä en kyllä muista, mutta pakko se on uskoa. Tykkäsin myös The Rasmuksen Laurista. En muista koskaan kuitenkaan fanittaneeni täysillä mitään muuta kuin Spaissareita.

Minun ensimmäiset oikeat treffit ovat vielä käymättä :D En ole koskaan ollut ns. oikeilla treffeillä. Hullua! Toki käydään Tuukan kanssa treffeillä, mutta sellaisilla millä tutustutaan uuteen ihmiseen, en ole koskaan käynyt.

Minun ensimmäinen lävistykseni oli nenäkoru, jos korviksia ei lasketa. Lisäksi otin 15 -vuotiaana napakorun, joka mulla killuu edelleen navassa. Maha näyttää niin oudolta ilman sitä, etten halua ottaa pois.

Ensimmäinen poikaystäväni oli minua vuoden vanhempi, ja seukkasimme melkein pari vuotta kun olin 14-16 vuotias. 16 -vuotiaana tapasin sitten Tuukan ja sillä tiellä ollaan edelleen. :D

Minun ensimmäinen työpaikkani oli kultasepänliike, johon menin myyjäksi kun olin 14 -vuotias. Tuntipalkkani oli 5 euroa.

Minun ensimmäinen rakkauteni oli varmaankin eka poikaystäväni, mutta siitä on niin kauan etten ole varma oliko se ns. oikeaa rakkautta.

Ensimmäinen oma lemmikkini on vaikea muistaa, sillä mulla oli aivan älyttömästi lemmikkejä lapsena. Oli hiiri, hamstereita, pupu, koiria ym. En muista tarkkaan, mikä oli ensimmäinen. Ensimmäinen aikuisiän oma lemmikkini oli hamsteri.

Minun ensimmäinen lempinimeni oli Krisse. Ja edelleen moni kutsuu sillä nimellä. Jopa sellaiset, jotka eivät tiedä sen olevan lempinimeni. Ehkä se on sitten niin luonnollista että nimi täytyy lyhentää jotenkin. En ole itse koskaan tykännyt siitä nimestä, mutta koska lapsesta asti kutsuttu niin, niin onhan siihen tottunut.

Ensimmäinen asia, jonka teen tullessani kotiin on se, että otan kengät pois jalasta. Mutta jos ei viisastella, niin sitten koirien moikkaaminen ja kotivaatteiden vaihto.

Minun ensimmäinen harrastukseni, jonka muistan oli kitaransoitto. Soitin kitaraa vain hetken, sillä sormeni eivät vain osuneet oikeille kielille ;) Olen kyllä harrastanut myös jotain satujumpan tyylistä ihan pienenä.


Sellaisia ensimmäisiä asioita! Sattuiko mikään osumaan yhteen teidän ekojen kanssa? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.