torstai 17. tammikuuta 2019

Jalkahoito - liian hyvää liian harvoin

Kaupallinen yhteistyö Merelay Beautyn kanssa


Myönnän, käyn aivan liian harvoin jalkahoidossa. Edellisestä kerrasta oli vierähtänyt reilusti aikaa, veikkasin reilua vuotta mutta kun tsekkasin, niin siitä oli jo yli 3 vuotta!!! Apua.. Tämä on siis pahe, jolle pitää saada stoppi. Lähdemme lomamatkalle ensi viikolla, ja jalat näytti siltä, että niille pitää tehdä jotain ennen rantamaisemiin astumista. Pääsin hemmoteltavaksi Merelay Beautyn Miian käsiin, ihana pelastava enkelini!

Aivan ensiksi jalat kylvetettiin ja kuorittiin hellästi. Kikattelin koko tämän vaiheen ajan, olen nimittäin aivan hemmetin herkkä jaloista ja kutian helposti. Miia otti myös ihanasti huomioon nilkkani kohdan, johon pyysin olemaan koskematta. Olen lapsesta asti arastanut sitä, että joku koskee tiettyyn kohtaan nilkoissani, en tiedä miksi, hassu juttu. Kylvyn ja kuorinnan jälkeen sain levittimet varpaisiin ja alkoi kynsien siistiminen ja puunaus.

Kynsistä poistettiin vanhat lakan jäämät ja kaikki muu irtotavara, jonka jälkeen alettiin käymään läpi jalan muita osia. Karheat kohdat poistettiin ja jaloista tehtiin silkin sileät. Jalat tuntuivat huomattavasti kevyemmiltä, ja tuntoaisti oli paljon parempi, kun kovat kohdat olivat tipotiessään.

Viimeiseksi oli aika valita geelilakkauksen väri (geelilakkaus ei kuulu perusjalkahoidon hintaan, mutta on ostettavissa lisäpalveluna) ja päädyin kesäiseen koralliin. Miia viimeisteli kynnet ja olotila oli jokseenkin eufoorinen - miksi ihmeessä en käy jalkahoidossa useammin?Jalkahoidon minulle teki Merelay Beautyn kosmetologi-ripsiteknikko Miia, ja häneltä on saatavilla laajat palvelut kosmetologin peruspalveluista volyymiripsiin. Merelayssa on kaksi ripsitekijää, Miia ja omistaja Marika, jolla itse käyn ripsissä. Kannattaa tutustua kaikkiin Merelay Beautyn kauneuspalveluihin täällä lisää: www.merelaybeauty.com/palvelusivu/


TARJOUS JALKAHOITOON

Tammi- ja helmikuun ajan saat jalkahoidon edulliseen hintaan 50 euroa. Edun saat mainitsemalla kassalla blogini nimen / löytäneesi edun Cava-blogista.

Varaa aikasi täältä: www.merelaybeauty.com/ajanvaraus


Postaus on toteutettu yhteistyössä Merelay Beautyn kanssa. MereLay Beauty on Espoon Leppävaarassa sijaitseva hyvän mielen kauneushoitola, josta saa saman katon alta vaikka mitä ihania kauneuspalveluja kosmetologihoidoista ripsiin ja kynsiin. Tytöt ovat ihania ja hoitolaan on aina mukava mennä. Jos saavut junalla Leppävaaraan, on kävelymatka asemalta Merelay Beautyyn vain pari minuuttia.

2 kommenttia :

  1. Hui, kehtaisikohan sitä joskus kokeilla? Suhteellisen hyvä tarjous kyllä! En ole koskaan kehdannut mennä kampaajalle, kosmetologille, jalkahoitoihin, vahauksiin, sokerointeihin saatika hierojalle. Ehkä tämän vuoden tavoite on ottaa itseään niskasta kiinni, kohdata pelkonsa ja käydä edes yhdessä hemmotteluhoidossa. Hyvää lomaa sinulle Kristiina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Pahoittelen että vastauksessa kesti :) Mene ihmeessä johonkin, niistä tulee ihana olo! :) Tätä paikkaa ainakin voin suositella lämmöllä, jos olet täältä päin :) Kiitos, loma tulee tarpeeseen! Mukavaa viikon jatkoa sinne ja kiitos kun kävit kommentoimassa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.