torstai 27. joulukuuta 2018

Viimeinen postaus joulustaJoulu on virallisesti ohi, ja on aika siirtää ajatukset kohti uutta vuotta. Mutta sitä ennen, muutama sananen joulusta. Meidän joulu oli ennen kaikkea rento. Ei otettu turhia paineita, vaikka vietettiinkin aatto meillä. Kai sitä nykyään osaa ottaa rennosti ja nauttia hetkestä. Ainoa asia, jota jäin tänä jouluna kaipaamaan, on sauna. Joulusauna. Meillä ei tässä kodissa saunaa ole, mutta ehkä tulevina jouluina pääsee taas saunomaankin, se olisi ihanaa. Syötiin hyvin ja rentouduttiin, katsottiin leffoja ja sarjoja - Netflix pauhasi koko illan.

Eilen alkoikin sitten tulla joulu korvista ulos ja painelin herättyäni salille. Huhhuh, että tuntui hankalalta, mutta sain silti hoidettua homman kotiin. Tänään on paikat normaalia enemmän kipeänä, ehkä tuo muutaman päivän möllöttely teki tehtävänsä. Eilen oli pakko myös aloittaa pieni puhdistuskuuri, ja aloin kittaamaan sitruunavettä - nyt on aika saada tämä pöhö pois. Nyt täytyy syödä puhtaammin ja noh, ylipäätään vähemmän, kuin mitä joulun aikana tuli vedettyä. Mahalaukun koko on varmaan tuplaantunut. 😄

Mutta se siitä, nyt on tosiaan aika kääntää katse kohti uutta vuotta ja tulevaa. Uutena vuotena tiedossa on isot juhlat, mukava nähdä kaikkia pitkästä aikaa kunnolla, ajan kanssa. Vaikka juuri oli vapaata monta päivää, tuntuu siltä, että viikonloppu tulee tarpeeseen. Jotenkin sitä on aivan loppu ja veto veks. Ja tammikuussa on viikon talviloma - sitten pääsee kunnolla lomatunnelmiin, kun pääsee pois arki- ja kotiympyröistä. Jotenkin itse tarvitsen aina sellaisen poistumisen kotoa, että pääsee kunnolla lomafiilikseen. Meinaatteko te pitää talvilomaa alkuvuodesta?

Eipä tänne sen kummempia, perus elo jatkuu normaalisti. En aio tehdä uudenvuodenlupauksia, vaan jatkaa samaa kuin tähänkin asti: yrittää tehdä itsestään parempaa versiota askel askeleelta. Se on koko elämän pituinen prosessi, eikä aina niin helppokaan. Jotenkin musta tuntuu, että ensi vuodesta tulee hyvä vuosi, myös sillä saralla. Ja kyllähän siitä tulee, kun sen itse päätän.

Toivottavasti teillä oli ihana ja rentouttava joulu? Entä löytyykö jo suunnitelmat uuden vuoden aatolle?

Aiotteko te tehdä lupauksia uudelle vuodelle? 😊

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.