sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Joulufiiliksissä


Laittelin viikonlopun aikana jo vähän joulua kotiin ja nyt tuntuu siltä, että joulufiilis alkaa kohota ihan huomattavasti. Mulle joulu on rentoutumista, hyvää ruokaa, fiilistelyä ja rakkautta. Vietetään pitkästä aikaa joulu kotona, joka on oikeastaan aika mukavaa.

Jouluun on enää 36 yötä, ja se tulee menemään nopeasti. Ennen joulua on vielä vaikka mitä töissä ja vapaalla. Jotenkin ihan super hyvät fiilikset juuri nyt kaikesta. Jos joku konkreettinen asia pitäisi sanoa, niin se olisi meidän uusi petauspatja ja tyynyt. 😄 Hankittiin memory foam -matskua olevat, laadukkaat tyynyt ja petari - good bye selkä- ja niskakivut. Vitsit miten hyvin siinä sängyssä nyt nukkuu, viime yönäkin vetelin kellon ympäri.

Mulla on huomenna hammaslääkäri (iik!!). Laitettiin kesällä lääkepaikka yhteen hampaaseen ja huomenna selviää onko se auttanut vai meneekö juurihoitohommiksi.. En millään haluaisi tappaa sitä hammasta, voi perskule sentään!

Tänään on ihan löhöpäivä edessä, ajattelin lähteä hakemaan meille Kotipizzasta herkkuja ja asettua kotoisasti sohvalle Netflixin pariin. Kunnon lepoviikonloppu takana, feeling good! :)


Mitä teille kuuluu? Odotatteko vielä yhtään joulua?

4 kommenttia :

 1. Toivotaan hyviä uutisia hammasrintamalla!

  Onpa kivoja joulun yksityiskohtia. Jotenkin tuntuu, että 36 päivää on todella vähän joulun fiilistelyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin toivotaan :) Ja totta puhut! Mukavaa uutta viikkoa :)

   Poista
 2. Täällä joulufiilis antaa vielä odottaa itseään mutta ehkä se tästä pikkuhiljaa kun suunnitelmat joulun vieton suhteen saadaan lyötyä lukkoon. Ja näiden jouluisten/talvisten inspiraatiokuvien katseleminen myös auttaa asiaa :)

  Tsemppiä hammasjuttuihin! Mulle aloitettiin viime viikolla aloitettiin juurihoito, mutta olen onnellinen, että hammas saadaan näin säilytettyä eikä sitä tarvitse poistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti jouluplänit selviää pian! :) Kiitos, tällä kertaa ei tarvittu juurihoitoa, hammas näytti terveeltä ja elävältä! Kivaa joulun odottelua ja kiitos kun kommentoit! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.