maanantai 5. marraskuuta 2018

Halloween-look: riman ali
Tänä vuonna en harjoitellut Halloween-meikkiäni kertaakaan, kun edellisvuosina olen tehnyt sen 1-3 kertaa. Nyt en jostain syystä muutenkaan jaksanut panostaa ns. kauhu-teemaiseen lookiin, vaan vedin glitteriöverit. Niin isot överit, että mulla on edelleen tukka, rintsikat ja kodin lattiat täynnä sitä.

Selailin netistä kuvia unicorn-aiheeseen meikkiin, ja tykästyin glitter- sekä timanttimeininkiin. Alkuun olin suunnitellut tekeväni meikin uv-maaleilla, mutta jouduin muuttamaan suunnitelmia viimehetkillä. Onneksi löysin edellisenä iltana glitteriä ja hyvänväriset luomivärit joilla sain sotkettua naamani yksisarvisen sävyihin. Harmi vaan, että sarvi ei mahdu kunnolla kuviin. Se oli pitkä ja sininen. All in all, tänä vuonna koin vetäneeni riman ali, sillä en panostanut mm. pukeutumiseen lainkaan. Meikkikin oli vähän mitä oli, mutta tulipahan testattua.

Tänään kun pääsin aamulla toimistolle, huomasi todella, että viikonloppuna on tullut juhlittua. Silmät oli niin turvonneet, että voisi luulla minun juopotelleen kuusi vuotta putkeen. Tukka tosiaan aivan glitterissä ja takkuinen, saappaat edelleen mustikkashotissa, jonka kanssa temppuilin la yönä. Rintakehä edelleen unicorn-hohtogeelissä, koska ei lähde edes kuorinta-aineella pois. Noh, kerrankos sitä!

Nyt kun Halloween on virallisesti ohi, alkaa joulufiilis hiipiä sydämeen pikkuhiljaa.. Tänä vuonna vietämme joulun todennäköisesti meillä kotona, joten haluan laittaa joulun kotiin jo joulukuun alussa tuomaan tunnelmaa. Siispä täytyy suunnata sisustuskaupoille joku hetki, ihanaa!


Mitenkäs teillä, vietittekö Halloweenia? Mikä hahmo olit tänä vuonna?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.