maanantai 3. syyskuuta 2018

En olisi ikinä uskonut tatuoivani lähes koko käsivarttani
Olen aina katsellut tatuoituja ihmisiä ihaillen. Tatuoinnit eivät missään nimessä ole kaikkien juttu, mutta nykypäivänä on jo lähes hassua, jos jollain ei ole yhtään tatuointia. Raskaasti tatuoidut ihmiset ovat aina olleet tietyllä tapaa mieleeni, tatuointeja on kiva katsella. Otin ensimmäisen tatuointini vuonna 2011, ja sen jälkeen niitä onkin sitten kerääntynyt useampia vuosien mittaan. En koskaan ollut suunnitellut, että haluan paljon tatuointeja. Sanoin jopa alkuun, että on mielestäni rumaa jos on monta yksittäistä tatuointia - pari vuotta ja olin itse siinä pisteessä, että niitä löytyi juurikin ympäri kroppaa. En koskaan miettinyt asiaa pitkäjänteisesti, vaan otin aina uuden tai jatkoin vanhaa, kun hyvältä tuntui.


Alkuun hävetti

Olen vasta ihan hiljattain opetellut olemaan ns. ylpeä tatuoinneistani - niin hullulta kun se voi kuulostaa, olen tietyllä tapaa hävennyt tatuointeja vuosien ajan - enkä tietenkään itse tatuointeja, vaan sitä että minulla on niitä. Olen luonteeltani sellainen, että en tykkää huomiosta ja se nolottaa minua. Sanomattakin on selvää, että jossain vaiheessa joku kysyy tatuoinneista vaikka kaupungilla, baarissa tai illanistujaisissa. Töissä tai sosiaalisessa mediassa. Tämän vuoksi minun on ollut todella vaikea tottua siihen, että tatuointeja kommentoidaan ja niistä kysytään. En haluaisi tätä, haluaisin että ne ovat minun oma juttuni ja that's it. Mutta luonnollisestikin ne herättävät kiinnostusta. Koko kesän olen miettinyt laitanko topin sijaan hihallisen paidan, mutta tämä superkuuma kesä teki sen, että on ollut pakko olla lyhythihaisissa paidoissa. Siinä on sitten samalla oppinut olemaan ja paljastamaan tatuoinnit.Kun otin ensimmäisen ruusun ranteeseeni, en tiennyt todellakaan, että muutaman vuoden päästä niitä olisi vähän enemmänkin. Kaverit alkoivat heti heittää hihasta juttua, mutta minulle hiha on ollut aina nounou, sillä en voisi ottaa käsivarren sisäpuolelle tatuointeja. Tiedän, että en vain kestä sitä. Minulle käsien iho on todella herkkää esim. kainalon läheltä, enkä haluaisi kiduttaa itseäni niin paljon.

Dead Rose Garden

Ruusu toisensa perään ilmaantui käteeni ja pian olin siinä vaiheessa, että vain käsivarren yläosa oli näkyvältä puolelta tyhjänä. Kävin helmikuussa ottamassa pari ruusua itselleni uudella tatuoijalla, Jevgenillä Dead Rose Gardenissa ja tykästyin hänen tyyliinsä kovasti. Siinä pedillä maatessani hän kyseli mitä olen suunnitellut käsivarteeni lisää, ja myönsin, että en ole oikeastaan suunnitellut mitään. Meni hetken aikaa, ja kättäni tuijotellessani huomasin, että käsi ei olisi valmis ennen kuin saan sen ylös asti tehtyä. Käsi näytti keskeneräiseltä ilman sitä jotakin.
Kesän alussa otin Jevgeniin yhteyttä ja kerroin, että olen päättänyt jatkaa tatuointia ylös saakka. Kerroin mitä haluan ja Jevgeni piirsi luonnoksia. Valitsin suosikkini ja varasimme ajan. Se oli sitten menoa ja tähän asti pisin hetkeni tatuointipedillä.

Harvinainen tekniikka

Käsivarren nainen ja sen alapuolella olevat muutamat ruusut on tehty hieman harvinaisemmalla tekniikalla. Kyseessä on yhden neulan tekniikka, eli koko kuvaan käytetään vain yhtä neulaa. Lopputuloksena on graafisempi, kuin lyijykynällä tehty kuva. Yleensä tällaista ohutta neulaa käytetään vain tarkkojen rajojen tekoon, mutta tässä tatuoinnissa myös varjostukset ja koko homma on tehty samalla neulalla. Tekniikka on vaativa ja sitä käyttää harva tatuoija Suomessa. Tällä tekniikalla saa tehtyä hyvin tarkkaa jälkeä, mutta myös vahinkoa iholle, jos tekniikka ei ole hallussa. Jevgeni on hyvin tarkka ja ammattitaitoinen tekijä, ja uskallan suositella häntä ja jos tämä tekniikka kiinnostaa - myös tekniikkaa kaikille. Toki hän taitaa myös muut tatuointitekniikat yhtälailla. Dead Rose Garden sijaitsee Helsingin Kalliossa.

5/5 tähteä Facebookissa

Jevgeni on superi ja niin kertovat myös yli 100 5 tähden arvostelua hänen FB-sivullaan. Facebook sivu löytyy täältä ja arvostelut täältä.

Instagram: @deadrosegarden.fi

Aukioloajat ja yhteystiedot löydät Jevgenin nettisivuilta, täältä

Tällä hetkellä minulla on ensimmäistä kertaa sellainen olo, että ei ole hinkua saada uusia tatuointeja. Aiemmin uusi tatskakuume on iskenyt jo heti tatuointipenkistä noustuani, mutta nyt olen super tyytyväinen. Koen tämän uusimman tatuointini omakseni ja se on luonut minulle ns. valmiin tunteen. En sano ettenkö enää koskaan tatuointeja ottaisi - minä jos joku olen todistanut sen, että never say never. Ei kukaan voi tietää mitä ajattelee jostain asiasta vaikkapa vuosien päästä. Mutta for now olen todella tyytyväinen ja jatkan syksyä innoissani uuden elämäni naisen kanssa. Naisella ei ole taustatarinaa, vaan se on alkanut syntyä sen luomisen jälkeen.

-15% alennus blogini lukijoille

PS. Jos olet suunnitellut tatuoinnin ottoa nyt syksyllä, tarjoaa Dead Rose Garden 15% alennuksen. Tarjous on voimassa 3.11. asti, eli kun käyt ottamassa tatuoinnin viimeistään 3.11., saat tatuointisi hinnasta -15%. Jos haluat hinta-arviota tatuointi-ideallesi, laita havainnekuvia, tautoinnin arvioitu koko sekä tatuoinnin tuleva sijainti yhteydenottolomakkeella tai Instagramin DM -viestillä Jevgenille. Alennuksen saa mainitsemalla Cava -blogin / Kristiinan blogissa olleen tarjouksen.


Postaus on toteutettu yhteistyössä Dead Rose Gardenin kanssa.

10 kommenttia :

 1. Mä itse olen semmonen, että mulla mieli vaihtuu tosi helposti, joten en voisi ottaa tatuointia - vaikka haluaisin. Sillä mä tiedän että jossain vaiheessa kyllästyisin siihen :/ oon halunnu kauan semmosta, joka muistuttas mua mun isovanhemmista (myös menehtyneistä), mutta kun mieli on muuttuva, niin en uskalla. Sinänsä harmi, mutta oon täydentänyt sen tyhjän kolon lävistyksillä (korviin), sillä ne saa pois siten, ettei jää mitään arpia :) mut todella upea ja sun tyylinen toi nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana ajatus! Ei kannata ottaa jos mietityttää, itse olen ottanut sen niin että tatuoinnit ovat osa elettyä elämää eikä katuminen kannata ☺️ Kiitos paljon! ❤️

   Poista
 2. Oot kyllä todella kaunis ja upea nainen :) -Jenni-

  VastaaPoista
 3. Mä en ole vielä tottunut siihen, että sulla on niin monta tatuointia. :D Selkestin nähdään liian harvoin. haha.

  Itsellä vähän sama ongelma, kuin tuolla ensimmäisellä kommentoijalla. Mieli muuttuu niin tiuhaan tahtiin,että en ole varma uskallanko koskaan ottaa. Jos olisin ottanut edes puolet aikoinaan haaveilemistani kuvista, olisi mulla nyt sellaisia räpellyksiä, että hävettää jo pelkkä ajatus..
  Siitä huolimatta rakastan ihanilla tatuoituja ihmisiä. Se on niin kaunista, kun ne on hyvin tehty. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo mäkään tottunut vielä 😄❤️ Niin nähdään 😫

   Poista
 4. Halusin tulla myös kehumaan Jevgeniä! Hän on tehnyt mulle.nilkkaan tatuoinnin ja se on yksi upeimmista joka mulla on. Parani nopeasti ja oli kertaistumalla tehty.

  VastaaPoista
 5. Singleneedle-tatuointeja tekee Helsingissä myös Legacy Tattoon Andy (@seilorandy)! Työn jälki ihan äärettömän nättiä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.