maanantai 2. heinäkuuta 2018

HäähumussaMenneenä viikonloppuna kyynelkanavani olivat vallattomat. Tuli tirautettua kyyneleitä varmaan koko vuoden edestä, mutta minkäs sille mahtaa - häät ovat ihania. Ja varsinkin, kun naimisiin menee joku rakas ihminen. Tunnelma oli niin vahvasti läsnä, että sitä olisi voinut leikata kakkulapiolla. Tuukan sisko, ja hänen teiniaikainen poikaystävänsä sanoivat toisilleen vihdoin tahdon ja ovat nyt aviopari.

Häät järjestettiin Heinolassa, jossa kävin ensimmäistä kertaa ikinä. Hääkirkkona toimi Heinolan kirkko, joka oli hyvin kaunis rauhallisine pastellinsävyineen. Vihkiminen oli herkkä ja siitä tuli hyvin vahvasti mieleen omat, neljän vuoden takaiset häät. Rakkaus on kaunista ja vahvaa.

Hääpaikaksi hääpari oli valinnut Heinolan WPK-talon, joka palveli reilua 80 vierasta oikein hyvin ja sujuvasti. WPK-talolla on pari eri puolta, toisella puolella ruokailimme ja toisella puolella otettiin mittaa tanssimooveista. Ilta oli täynnä tunteikkaita puheita, herkullista ruokaa sekä hyvää musiikkia. 

Musiikista vastasi aivan superkova bändi, jonka haluan ehdottomasti mainita tässä yhteydessä. Kyseessä on bilebändi J. Rauma & Lauma - ja heidän FB-sivut löydät täältä. Bändi oli super-energinen, Johannan lauluääni sekä -taito olivat timanttia, ja bändi sai koko yleisön laulamaan ja huutamaan mukana, aivan kuin olisi ollut jonkin maailman tähden keikalla. Tässä siis pieni vinkki tuleviin juhliin, jos kaipaat bändiä esiintymään ja viihdyttämään vieraita.

Koko päivä ja ilta olivat niin ihanat, että haikeudella tajusi kellon siirtyneen illasta yöhön, ja oli aika lähteä hotellille nukkumaan. Nämä olivat ehdottomasti kauneimmat häät, joissa olen ollut. Tottakai omat häät ovat aina itselle se ykkönen, mutta jos niitä ei oteta mukaan, niin tässä oli kyllä nappi suoritus, jos niin voi edes häistä sanoa.

Vau.

Onko teillä häitä tai jopa omia sellaisia vielä tänä kesänä?

4 kommenttia :

 1. Moikka! Omia häitä tässä juuri suunnitellaan ja sen takia tuli mieleen kysyä, että heitetäänkö tuossa ensimmäisessä kuvassa riisiä hääparin päälle? Itsellemme kun on nyt vähän epäselvää saako riisiä nykyään heittää ja itselle se olisi mieluinen juttu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa mikä on yleinen ohje, mutta tässä ko. kirkossa sai heittää riisiä :) Meillä itsellämme oli saippuakuplia. Onnea hääsuunnitteluun! <3

   Poista
 2. Heippa!

  Aiheesta ohi - taisit mainita vierailusta Nessebariin reissupostauksestasi? Tykkäsitkö? Oltaisiin viemässä miehen äitiä ulkomaille tulevia pyöreitä juhlimaan ensi vuonna - hän on aina halunnut Bulgariassa käydä. Kuitenkaan ehkä perus Sunny Beach ei välttämättä houkuta... Tai toki otetaan vinkkejä vastaan, jos tiedät vinkata muita kivoja paikkoja!

  Kivaa kesää!

  Terkuin,
  Emilia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Emilia! :) Kävimme vain Nessebarin vanhassakaupungissa, siksi en osaa vastata kovin kattavasti :) Vanhakaupunki oli pieni, nätti, mutta siellä ei ollut mitään kovin ihmeellistä - mutta kivoja kahviloita ja pikku puoteja kyllä. Sunny Beachia en suosittelisi - ei ollut oma suosikkikohteeni. Oma suosikki on ehdottomasti Kroatia :) Kiitos kommentista!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.