keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Nolot uimalelut kolmekymppisillä

Iso donitsi-uimarengas 14,90 € täältä

Donitsi oli lomareissun paras kaveri, jos matkaseuraani ei lasketa. Tiedättekö sen tunteen, kun on niin kuuma, että täytyy ravata uima-altaassa vähän väliä? Donitsi-uimarengas oli tässä tilanteessa pelastus, ja sen päällä olikin ihan loistava lillutella ja samalla ottaa aurinkoa.


UIMARENGASKO NOLO?

Ensin mietin, onko näin kolmekymppisenä noloa uiskennella uimarenkaiden kanssa, mutta päätin, että aion elää juuri niin, kuin haluan. Jos lapsettaa niin lapsettakoon. Loman edetessä viimeiseen päivään, kuulin kun noin viisikymppinen brittinainen sanoi ystävälleen, että haluaisi samanlaisen. Silloin viimeistään tajusin, että tämä ei ole nyt ikäkysymys. Siispä hetki ennen lähtöämme marssin tuon brittinaisen luo läpi allasalueen ja kysyin, haluaisiko hän minun donitsin, ja kerroin lähtevämme tänään pois. Nainen ilahtui ja otti sen hymyssä suin vastaan. Sinne jäi tuo viisikymppinen nainen ilmeisesti oman anoppinsa kanssa jatkamaan lomaansa - jota oli muuten vielä 10 päivää jäljellä. Ja näin sai donitsi uuden kodin. Jännä olisi tietää, minne se päätyy seuraavaksi.
Vein tosiaan donitsin Suomesta reissuun mukaan, sillä olin tilannut sen CoolStuffilta - vaikka arvelin että paikan päältäkin saa vastaavia. Yllätyin siitä, että Bulgariassa vastaavat (mutta rukseat) maksoivat enemmän kuin tuo omani maksoi. Eli ihan hyvä ostos oli ja täytönkin sain hotellin viereisestä kaupasta eurolla.


Meillä oli reissussa myös ylempänä näkyvä Flamingo, joka oli kyllä hauska kaveri sekin. Flamingo näyttää olevan loppuunmyyty, mutta vastaava joutsen löytyy hintaan 14,90 € täältä.

CoolStuffilta löytyy tosi edullisesti näitä kaiken maailman vesikamuja, ja tämä jättikokoinen yksisarvinen maksaa alle 35 euroa. Tämä on mahtava esim. mökille järveen, sillä tähän mahtuu kaksi ihmistä kyytiin. Toki myös isolle allasalueelle menee, ja tietenkin mereen, jos haluaa ottaa reissun päälle mukaan.

Pariskunnille löytyy nettikaupasta myös ihana tupla-sydän uimarengas, jos haluaa lillua kahdestaan altaassa tai meressä. Kaikkea sitä nykyään keksitäänkin, ihan superhauskoja juttuja kesään ja lomalle! :) Kaikki hauskimmat uimarenkaat, uimapatjat ja muut kesävempeleet löytyy täältä.

Kyllä täytyy sanoa, että noiden uimarenkaiden ym. kanssa uima-allas elämä on paljon hauskempaa ja samalla myös mukavampaa, kun voi liplatella altaassa tai meressä ja ottaa samalla aurinkoa. Siitä britti-naisesta tuli mun idoli, ja aion venkuroida uimalelujen kanssa vastakin! 😄


Sisältää mainoslinkkejä

8 kommenttia :

 1. Oot ihana! Kiva kun rengas sai uuden omistajan! Toivottavasti hän laittaa sen myös kiertoon loman lopuksi 😀
  -Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) kiva kun kävit kommentoimassa ja mukavaa päivää sinne! ☀️😊

   Poista
 2. Ei todellakaan ole lelut tehty vain lapsille. Olen 40v kahden lapsen äiti ja meillä on aina ollut reissuilla omat uimapatjahärpäkkeet mukana. Likalla juuri tuo donitsi, mulla nojatuoli, pojalla autonrengas ja miehellä patja. Täydellistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan näin! :) Kivaa päivää ja kiitos kommentista!

   Poista
 3. Nuo on kyllä kivoja! olen nähnyt nyt reissussa aika paljon donitseja sun muita uimaleluja ja kaikki olleet jotain yli 30 vuotiailla rantakaduilla kävellessä. Näin myös banaaniuimapatjan kaupassa

  VastaaPoista
 4. Minäkin ostin "nolon" donitsin, pakkohan se oli saada! :D Paikallisesta Billa-marketista hintaan 9,99 lev eli noin 5€ :O
  Lidlissä myytiin myös pizza-slicen muotoista uimapatjaa, mutta harmillisesti kerkesivät loppua ennen kuin ehdin paikalle xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta olisi vähän ällöä maata "pizzan" päällä, en tiedä miksi :D mutta monella näkyi olevan!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.