tiistai 26. kesäkuuta 2018

Kesän blingeimmät rakennekynnet
Tällä kertaa päätin ottaa oikein kunnon bling bling -kynnet, ja valitsin väreiksi kimaltelevaa kultaa sekä hempeämpää persikkaa. Olen yksi niitä naisia, jotka tarvitsevat kauniit kynnet tunteakseen olonsa naisellisemmaksi. Se fiilis on ihana, kun on käynyt kynsihuollossa ja saa taas nätit kynnet joita ihailla.

Kynnet viimeistelevät mielestäni kokonaisuuden ja tuovat kivan loppusilauksen ulkonäöllisesti. Kynsillä on kiva leikkiä - pukeudun aika simppelisti, mutta tykkään että kynsissä on hieman potkua. En meinaa koskaan osata päättää ajoissa, mitä värejä haluan kynsiin, mutta tällä kertaa olin nähtävästi ihan harakkana, kun kimalteleva tyyli ihastutti.

Kynteni tekee MereLay Beautyn Karita, joka osaa olla hyvin kärsivällinen kanssani. En ole ehkä se helpoin kynsiasiakas, sillä kynteni ovat suhteellisen haastavat, mutta Karita jaksaa aina tehdä kynsilleni taikoja hymyssä suin. :)


Postaus on toteutettu yhteistyössä MereLay Beautyn kanssa. MereLay Beauty on Espoon Leppävaarassa sijaitseva kauneushoitola, josta saa saman katon alta vaikka mitä ihania kauneuspalveluja kosmetologihoidoista ripsiin ja kynsiin. Hinnaston löydät täältä. Jos etsit pk-seudulta uutta kynsipaikkaa, suosittelen MereLay Beautya lämpimästi - siellä on kolme osaavaa kynsitekijää ja tosi mukava henkilökunta. 💖

2 kommenttia :

  1. Wow! Tosi nätit kynnet:) Olen muuttamassa Helsingin ja Espoon rajalle ja pitääkin löytää uusi kynsiteknikko läheltä. Kiitos vinkistä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tervetuloa hoodeille 😎👌🏻 Jos tämä sattuu olemaan ollenkaan hyvän matkan varrella, suosittelen ☀️

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.