tiistai 12. kesäkuuta 2018

Hola Beaches - Bye bye Beaches
Kotona ollaan. Viikko rantalomailua takana Sunny Beachilla Bulgariassa. Edellisestä lomastani oli pitkä aika, ja sen huomasi matkalla. Olisin tarvinnut ensin muutaman päivän lomaa ihan kotosalla, ja sitten olisi ollut enemmän akkuja reissussa. Huomasin, että olin todella väsynyt ja mentiin useampana iltana ajoissa nukkumaan. Onneksi matkaseuralaiseni taisi olla ihan yhtä väsynyt, joten molemmilla oli sama rytmi.

Sunny Beach kohteena oli meille arvoitus. Olimme kuulleet siitä paljon ns. huonoa, mutta myös paljon hyvää. Tällaiselle rennolle tyttöjen lomalle kohde on ihan hauska, löytyy elämää ja hupia, jos sellaista kaipaa. Löytyy sileähiekkainen ranta ja lämpöäkin riitti. Lähtöpäivänä katsoin sääennustetta, ja neljälle ensimmäiselle päivälle oli ennustettu sateita ja ukkosia. Onneksi niiltä vältyttiin lähes täysin ja joka päivä pystyi ottamaan aurinkoa. Säät oli aika täydelliset omaan makuuni ja altaalla tuli lymyiltyä paljon.Käytiin parina yönä juhlimassa ja todettiin, että Sunny Beachin klubit eivät olleet ehkä ihan meidän makuun. Viihdyttiinkin paremmin rennommissa rantabaareissa, jotka muuttuivat illaksi kivoiksi menomestoiksi. Käytiin katsomassa kolme eri yökerhoa, kahdessa jaksettiin olla ehkä 15 minuuttia ja kolmannessa jaksettiin olla hieman kauemmin, kun päästiin klubilla vähän eri tilaan, jossa oli mm. paikallisia ja työntekijöitä eri klubeilta. Ystäväni tuttu avasi tämän ko. klubin Sunny Beachille juuri viime lauantaina, ja sen vuoksi päätettiin käydä sekin kurkkaamassa. Sanotaanko näin lyhyesti, että parikymppisille aivan super kivoja bailupaikkoja - me oltiin ehkä jo liian mummeleita niihin.

Käytiin myös Nessebarin puolella, koluttiin vanha kaupunki läpi ja siihen rajoittuikin meidän tämän reissun retkeilyt muihin kaupunkeihin. Jotenkin väsymys vain vei voiton ja herättiin liian myöhään mm. autonvuokraukseen ja muuhun. Yhtenä päivänä riehuttiin Action vesipuistossa, joka oli ihan hauska ja suosittelenkin sitä lämpimästi jos olet Sunny Beachille suuntaamassa joskus.

Oli kyllä mukavaa syödä hyvin, levätä ja rentoutua auringossa viikko, kyllä tätä lomaa olinkin jo odotellut tovin. Kotiinpaluu on aina kuitenkin parasta, kyllä siinä omassa sängyssä viihtyy parhaiten - kieltämättä.

Miten teidän kesäkuu on lähtenyt liikkeelle? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.