maanantai 14. toukokuuta 2018

Vesimeloni laiturilla
Tänään oli ihan huippu päivä. Lähdin toimistolta ylityövapaille jo yhden maissa, ja kirjaimellisesti juoksin kotiin bussipysäkiltä. Vetelin lotioonit pintaan ja läsähdin aurinkotuolille meidän takapihalle. Kärvistelin siinä hikipossuna kolmisen tuntia, kunnes päätin lähteä katsomaan, josko laituri olisi vapaana. Ja olihan se. Ai että mikä rauha. Mulla oli seurana vain muutama ökkömönkiäinen, aurinkoa ottava perhonen ja pikku-ahvenet, jotka söivät hyönteisiä järven pinnasta.Suomi on niin ihana kesällä, mikä upea luonto meillä onkaan. Kesälomaani on tasan kolme viikkoa, ja voi herranjestas miten sitä odotankaan. Mutta nyt on onneksi töissä kivoja juttuja menossa, joten nämä vikat viikot ennen lomaa ja reissua sujuvat varmasti ihan kivuttomasti. Lisäksi nämä kelit kyllä tekevät sen, että päivät kuluvat kuin siivillä ja hymy korvissa.

Nyt on kyllä ollut varmaan parhaat kesäkelit moneen vuoteen Suomessa, Etelä-Euroopassakin on kylmempää kuin täällä tällä hetkellä. Usein toukokuu on parempi kuin kesäkuu, eli nyt täytyy nauttia kun vielä varmasti on hyvät säät. Olisi ihana mennä myös ihan rannalle joku päivä vaikka piknikille ja kahlailemaan. En ole kyllä uinut vuosiin Suomen vesistöissä. Viimeksi varmaan omissa polttareissani huhtikuussa 2014. 😄

Eikait tänne sen kummempia, viikonloppuna on taas kivaa ohjelmaa, kun ystävä järkkää perinteisen ladies nightin ja sunnuntaina mennään toisen ystävän kanssa ratsastamaan pitkästä aikaa! Sitä odotan kyllä innolla. Ja samaan aikaan jännittää niin pirusti. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän pelkään kaikkea ja kaikkia. Onko muilla samoja oireita kun ikää tulee lisää?


Tämän päivän laiturihöpötyksiä voit katsella ja kuunnella Instagramin Storysta: @kristiinamu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.