perjantai 11. toukokuuta 2018

Onnellinen
Kesä tekee mut hyvin onnelliseksi. Kesä tuo mukanaan niin paljon ihania asioita, hyvää mieltä ja puuhaa. Kesällä sitä elää ihan eri temmolla, osaa nauttia pienistä asioista ja arkikin rullaa paremmin. Eilen illalla lähdettiin ystäväni kanssa istuskelemaan rannalle, nauttimaan auringon lämmöstä ja katsomaan kun se pikkuhiljaa valui alaspäin kohti horisonttia. Tällaiset hetket ovat parhautta.

Juuri tällaisten tunteiden vuoksi sitä välillä miettii, että jossain vaiheessa elämää pitää kyllä päästä asumaan lähemmäs päiväntasaajaa, edes Etelä-Eurooppaan. Mutta sen aika ei ole nyt, siitä ehtii nauttia myöhemmin. Tällä hetkellä täytyy tyytyä lyhyeen Suomen kesään ja yksittäisiin matkoihin etelään.

Tällä hetkellä olo on niin hyvä. Karvat nousee pystyyn, kun mietin viime vuoden kevään tunnelmia. Se oli kyllä tietyllä tapaa hyvin rankkaa aikaa, mutta onneksi kaikki päättyi parhain päin. Ja nyt vuoden kuluttua siitä, en voisi olla tyytyväisempi ratkaisuihin, joita tein.

Ihanaa viikonloppua! 😎

Onko siellä muita täysin 100% kesäihmisiä?

6 kommenttia :

 1. Täällä myös yks täysin kesäihminen! Vaikka on monta rautaa tulessa ja pitkä sairausloma menossa niin kesällä on ihan erilailla virtaa ja energiaa tehdä kaikkea. Tykkään tosi paljon kaikesta puuhailusta omalla pihalla niin töiden jälkeenkin tulee tehtyä kaikkea, vaikka olis ihan vaan kotona. Talvella aina se parin kuukauden kaamosmasennus vie voimat, eikä ees viikon tai parin matkoista lämpöseen tunnu olevan apua pitkäks aikaa... Nyt nautitaan alkavasta kesästä ja näistä keleistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Nyt nautitaan ❤️ Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Mä olen myös ihminen joka rakastaa kesää! Mä olen kuin eri ihminen kun aurinko paistaa, on lämmin ja heti aamusta on valoisaa ❤️

  T. Sanna

  VastaaPoista
 3. Sama! Aurinko vaan saa kaiken tuntumaan paremmalta! On virkeämpi olo ja paremmalla tuulella. Auringossa olo myös jollain tapaa rentouttaa mun mieltä. Vaikka olisi huono fiilis niin auringossa olo helpottaa enkä mieti niitä mieltä painavia juttuja samallalailla kuin mitä muuten miettisi. Toivottavasti nää kelit nyt vaan jatkuisi. 😊☉ Varmuuden vuoksi tosin varasin kesälomalle Kreikan matkan, kun ei näistä Suomen säistä ikinä tiedä. 😄
  T. Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa loman odotusta sinne! ☀️😎❤️ Toivotaan että säät pysyy hyvinä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.