sunnuntai 27. toukokuuta 2018

KesäillatTuukka on ollut koko viikonlopun Tallinnassa viettämässä hänen siskon miehen polttareita. Olen todella harvoin yksin kotona yhtä iltaa pidempää, ja rehellisesti sanottuna jännitin hieman, miten saisin ajan kulumaan kun toinen puolisko ei ole kotona. Tykkään kyllä viettää aikaa yksin, mutta en tykkää ollenkaan nukkua ilman Tuukkaa. Saan edelleen aika ajoin valveunia, jotka ovat todella pelottavia. Viimeksi tällä viikolla sain kauhukohtauksen ja heräsin siihen että olin noussut istumaan ja vetäytynyt selkä seinää vasten jonkin tullessa minua kohden. Nämä ovat varsin pelottavia silloin, kun ei ole toista ihmistä rauhoittelemassa minua. Sen vuoksi jännitän yksin nukkumista.

Joka tapauksessa molemmat yöt menivät yllättävän hyvin, ja nukahdin todella nopeasti eikä valveunista ollut tietoakaan. Onneksi. Muutenkin viikonloppu on sujunut oikein mukavasti ja rauhallisesti. Perjantaina kutsuin pari ystävää meidän terassille istumaan iltaa kuohuvan äärelle ja ilta vierähti nopeasti nauttien lämmöstä ja kesäherkuista. Tämä alkukesä on ollut uskomaton verrattuna viime kesään, jolloin oli ehkä kolme kokonaista kesäpäivää koko kesän aikana. Lauantaina tein pihahommia ja otin aurinkoa koko päivän, ja vitsit kyllä oli ihana puuhastella koirien kanssa ja täysin omine ajatuksineen. Joskus yksinolo tekee todella hyvää, vaikka on kyllä kiva myös että Tuukka tulee kotiin ihan tuota pikaa.

Löysin tänään Kaaposta ensimmäisen kiinnittyneen punkin moneen vuoteen, ja hyi että ne on kyllä ällöttäviä. Ei olla edelleenkään laitettu koirille tänä kesänä mitään punkkikarkotteita, sillä ollaan tutkittu ne jokaisen lenkin jälkeen. Nyt jostain syystä tämä yksilö oli mennyt ohi ja päässyt imuttelemaan Kaapon poskea. Oon vähän miettinyt, että ei ehkä siltikään laiteta karkotteita, sillä turkissa käveleviä punkkeja on ollut aivan yhtä vähän / paljon, kuin viime vuonnakin, kun koirilla oli karkotepannat (ne hajuttomat). Täytyy vain olla tarkkana. Jotenkin pelottaa nuo kemikaalit, mitä karkote-aineissa on.

Huomenna alkaa viimeinen kokonainen viikko ennen lomaa, ja seuraavalla viikolla teen vielä maanantain töitä, ja ma iltana suunnataankin sitten reissuun ystäväni kanssa. Ai että, en edes malta ajatella asiaa, kun olen niin täpinöissäni lomasta. Edellisestä on kulunut 9 kuukautta, joten taitaa se tulla ihan tarpeeseenkin. Mutta sitä ennen vielä viikon verran töitä ja toivotaan että nämä ihanat kelit jatkuvat vielä lomani jälkeenkin! :)

Oletteko te päässeet nauttimaan ihanista kesäpäivistä?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.