torstai 3. toukokuuta 2018

"How to get a beach body? Have a body. Go to the beach."


Toukokuu se alkoi vähän kuin vaivihkaa, enpä tietäisi olevan toukokuu, jos kalenteri ei niin kertoisi. Ulkona näyttää ihan kamalalta. Takapihan puiden pienet lehtinuput kertoo, että pian se vihreys alkaa, mutta niin on jo korkea aikakin! Takapihalla on vaikka mitä tekemistä, mutta tällä kelillä ei viitsi kyllä laittaa tikkua ristiin. Ehkä ensi viikko tuo tullessaan sen kesän tunnun..?

Tästä viikonlopusta on tulossa jännä. Menen ensimmäistä kertaa ristiäisiin aikuisiällä. Ystäväni poika saa nimen, ja sitä juhlitaan isolla poppoolla perheen ja ystävien voimin. Tämä tapaus on suloisempi kuin yleensä vauvat mielestäni, mutta ehkä se liittyy siihen, että kyseessä on ystävän lapsi. En silti vieläkään kantaisi nyssykkää omaan kotiin, en sitten millään. Kyllä tässä elämässä on tarpeeksi sisältöä nyt muutenkin.

Ensi viikolla on kiva viikko, nimittäin kahden juhlan viikko. Torstaina vietetään meidän neljättä hääpäivää ja perjantaina Tuukka täyttää vuosia. Olen varannut meille pöydän ravintolasta torstaille, ei olla oikein vietetty hääpäivää juurikaan aiempina vuosina - ehkä nyt on hyvä hetki aloittaa. Toisiko viikonloppu vielä kahdet lisäjuhlat tullessaan, kun Suomi kamppailee kahdessa lajissa lauantai-iltana..? Meille tulee porukkaa katsomaan euroviisuja, ja samalla silmäillään Leijonien taistelua Kanadaa vastaan. Tänä vuonna on piiitkästä aikaa sellainen olo, että saatetaan pärjätä euroviisuissa edes jollain tasolla.

Mutta ai että, kaikista kivoin asia on kuitenkin tulossa heti ensi kuun alussa, kun ensimmäinen kesälomapätkäni alkaa ja hypätään parhaan ystäväni kanssa lentokoneeseen. Kone lennättää meidät lämpimään ja siellä vietetään rentouttava viikko ilman kelloja ja kalentereita. Jotenkin osaan relata täysin työ- ja arkikuvioista vain lähtemällä ulkomaille, mutta sehän passaa. Unelmien rantakunnosta ei todellakaan voi puhuakaan, mutta eipä sillä väliä, yksi sanontakin sen kertoo: "How to get a beach body? Have a body. Go to the beach."

Mitähän muuta tänne kuuluisi..? Perus hyvää, oikeastaan tosi hyvää. Olen ollut terveenä, ja lähiaikoina on sattunut kaikkea mukavaa. Olen saanut viettää aikaa parhaiden tyyppien kanssa ja muutenkin olo on hirmuisen hyvä. Kai se on tuo häämöttävä kesä, kun tekee olosta helpompaa. Talvi saa haistaa puolestani pitkät seuraavat seitsemän kuukautta.

Mitä teille kuuluu? Joko on kesälomasuunnitelmat plakkarissa? 😎

4 kommenttia :

  1. On! Kommentoin talvella, ettei tiedossa olisi kuin yksi matka lähelle, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja aloitetaan sittenki kesäloma lämpimissä merkeissä 😊

    VastaaPoista
  2. Ihania suunnitelmia sulla :-) Täällä myös odotellaan Kreikan matkaa, johon on aikaa enää alle kuukausi! Niin ihanaa kun tietää että viikon on varmasti lämmin ja saa nauttia. Mulla on myös se, että en oikeen pääse lomafiilikseen muuten kuin ulkomailla. Uskoisin, että se johtuu siitä että muualla ihmisten elämänasenne on niin paljon rennompi,kukaan ei katso pahalla silmällä, ei ole tyhmiä sääntöjä ja sää vaikuttaa itseeni ihan hirveästi. Mukavaa kevään jatkoa sulle! T. Niina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.