torstai 17. toukokuuta 2018

CityShopparin appilla etuja ravintoloista ja vaatekaupoista

Yhteistyössä CityShoppari

CityShoppari on nyt mobiiliaplikaationa! Käytin CityShopparia vuosia sitten, muistatteko sen kirjasen, joka oli täynnä etuja kahviloihin, vaateliikkeisiin jne.? Tuo kirjanen ei ehkä ole enää se nykyaikaisin ratkaisu ja olinkin yllättynyt kun kuulin, että CityShopparin saa nyt appina puhelimeen.ETUJA VAATELIIKKEISIIN 20%-30%

CityShopparin aplikaatiossa on moneen vaateliikkeeseen etuja, joissa itse asioin. Niistä mainittakoon mm. Gina Tricot, Lindex, Cubus, Vero Moda, Vila  ja verkkokaupoista Bubbleroom. Nämä edut ovat useimmiten esim. 20%-30% alennus kertaostoksesta tai valitsemastasi tuotteesta.

ETUJA RAVINTOLOIHIN -50% / 2 YHDEN HINNALLA

Kahvila- ja ravintolapuolella puolestaan tarjoukset ovat usein 2 yhden hinnalla tai -50%. Näistä lemppareitani ovat mm. Hanko Sushi, Picnic, SubWay, Jungle Juice Bar ja Hesburger. Etuja löytyy myös mm. Fazer Cafe:n, Robertsiin ja Ärrälle.

MATKOILLE EDULLISEMMIN

Kesän lähestyessä risteilyt ovat varmasti monelle ajankohtainen aihe, ja CityShopparilta löytyy etuja myös suurimmille laivayhtiöillemme, kuten Viking Line, Tallink ja Silja Line.  Etuina esim. Viking Line B4 hytti 20€ Helsinki - Tukholma risteilylle, päiväristeily Tallinnaan -50% jne. Matkailupuolelta löytyy myös hotellietuja Suomen eri kaupunkeihin.Pukeutumisen, ravintoloiden ja reissaamisen lisäksi etuja löytyy mm. kauneudenhoitoon, vapaa-ajan tekemiseen, puuhasteluun lasten kanssa sekä liikuntaan. Huomasin, että melkein minne onkin menossa, kannattaa tsekata ensin onko CityShopparilla alea ko. paikkaan, lista on nimittäin aika pitkä.

NÄE LÄHIMMÄT ETUSI

Parasta aplikaatiossa etujen lisäksi on mielestäni se, että etuja on helppo navigoida appissa. Appi näyttää lähimmät edut heti alkuvalikossa, eli jos olet esim. keskustassa tai kauppakeskuksessa, näet heti mitä etuja on lähelläsi.CityShoppari julkaisi juuri tänään kesäextran, eli huippuja lisäetuja kesäksi! Kesäextroina tuli mm. alennuksia Pizza Huttiin, Motivukselle, Sea Lifeen, O'Learysiin, Coloradoon, Korkeasaareen, Puuhamaahan, Visulahteen yms. Kannattaa tsekata myös nämä! :)


Onko sulla jo CityShoppari puhelimessasi? Lataa oma CityShoppari täältä.

2 kommenttia :

  1. Multa löytyy Cityshoppari Pivon kautta, josta sen saa etuhintaan ja OP:n omistaja-asiakkaana jopa veloituksetta. Maksaa kyllä aika nopeasti ittensä takaisin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.