maanantai 16. huhtikuuta 2018

Yllätyssynttärit


Mikä viikonloppu! Järjestin parhaalle ystävälleni viikonloppuna yllätyssynttärit, kun muuten hän ei olisi juhlinut ollenkaan syntymäpäivää. Vaikka 31 ei ole pyöreä luku, on se aivan hyvä syy pitää pienet juhlat. Siispä kutsuin meille kourallisen ystäviä ja vietettiin pitkästä aikaa kunnon tyttöjen ilta nauttien hyvistä pöperöistä ja seurasta.

On ollut aivan ihanaa, kun talvi näyttää väistyneen vihdoin ja tuleville päiville on luvattu mukavia lämpöasteita. Vesisadekaan ei haittaa, lähteepähän viimeisetkin lumen rippeet sulamaan. Viikonloppuna oli ihan super lämmin,  vaihdettiin pihalla autoon renkaat ja pystyi olemaan ihan lyhythihaisessa paidassa kun oli auringon puolella. Kyllä se kesä sieltä vihdoin alkaa tulla, pikkuhiljaa!

Tällä viikolla onkin tulossa oikein kivaa puuhaa, suunnataan nimittäin kahden ystäväni kanssa Tallinnaan viikonlopuksi. Pieni irtiotto tulee nyt kyllä hyvään saumaan, sillä kovasti hinkuisi jo lomalle, mutta vielä pitää hetki odotella. Tämä saa nyt toimia minilomana ja auttaa jaksamaan viimeiset viikot (kuukaudet) ennen kunnon lomaa. Meillä on Tallinnassa varattu huone hotellista koko viikonlopuksi, aiotaan saunoa ja rentoutua, syödä hyvin ja nauttia Tallinnan kauniista vanhastakaupungista. Toivotaan, että ei ainakaan sataisi viikonloppuna! :)

Kuvassa näkyy uusi, vähän lyhyempi tukkani. Vaikka pituutta lähti vain noin 10 cm, tuntuu kuin olisi puoli päätä kynitty. Nyt on taas vähän totuttelua, mutta eipä siinä kauan mene, kun se jo kasvaa. Se on jännä, miten oma identiteetti on niin tarkkaan muotoutunut, että näinkin pieni muutos muuttaa sitä omassa päässä. Mutta ei sillä, hiukset oli niin huonossa kunnossa että leikkaus oli väistämätön peliliike, jos meinaan saada tukkani kuntoon vielä. 

Mitä teille kuuluu? :)

Jos esim. Tallinnan reissun puuhailut kiinnostaa, ota seurantaan Instagram: @kristiinamu

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.