perjantai 27. huhtikuuta 2018

Hemmetin hieno viiniteline
Olen aika ihastunut. Olen haaveillut jo pidemmän aikaa viinitelineestä keittiöömme, mutta suurin osa telineistä ei ole meidän tyyliin sopivia tai muuten huonon mallisia. Myöskään keittiömme ei ole helpoimman mallinen, joten se on aiheuttanut myös pientä hankaluutta viinitelineen löytämisessä.

Mutta kuinkas sitten kävikään...
Tämä kuvissa näkyvä, upea valuraudasta ja puusta tehty viiniteline on peräisin Tuukan äidiltä, ja hän puolestaan on ostanut sen ystävänsä lomatalolta aikanaan. Viinitelineen alkuperää emme tiedä, mutta se on ilmeisesti aika vanha. Tuukan äiti muutti juuri ja hän tarjosi telinettä meille - otimme sen iloisesti vastaan ja se löysikin juuri sopivan paikan meidän keittiöstämme.
Vaikka rakastan vaaleaa kotia ja sisustusta, kaipaan pelkistetyn rinnalle jotain persoonallista ja rouheaa. Tämä viiniteline tuo sitä aika täydellisellä tavalla meidän avokeittiöön. Aivan valkoista kotia en haluaisi, tykkään että on sävyjä ja syvyyttä. Lisäksi, valkoinen koti ei pysyisi ikinä meillä valkoisena pitkään. Ollaan koirien kanssa sen verran sottapyttyjä, että valkoinen koti olisi haave vain, jos sellaisen haluaisi.

Tällaista uutta meidän kotona tällä kertaa :) Pian alkaakin takapihan ja terassin laittaminen, kesäkelit voisi jo pian alkaa!

8 kommenttia :

 1. Kerrassaan kyllä aivan täydellinen viiniteline! Harmi, että niitä ei ole saatavilla meille muillekin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tosin saattaa olla että tämä on joku ihan perus kaupan teline, kukaan ei vaan tiedä 🙈

   Poista
 2. Täällä yks kateellinen! 😂 Toi näyttää niin mukavan pieneltä ja sirolta! Täydellinen 🤩 Meillä on myös viinitelineen metsästys käynnissä mutta sopivaa ei ole löytynyt vielä.

  -Sanna

  VastaaPoista
 3. Ooh vau ompas todella upea teline! :) Täälläkin on metsästys menossa, kohta alkaa vaan pohdituttaa, pitäisikö ostaa samantien viinikaappi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulee paljon juotua / kerättyä viinejä niin ehdottomasti jos löytyy tila ☺️👌🏻

   Poista
 4. Ai vitsit, onpa kyllä todella hieno! :O <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.