torstai 15. maaliskuuta 2018

Heippa talvi

Sunnuntaina kävin sanomassa heipat talvelle ja jään peittävälle järvelle. Säätiedotteen mukaan jää ei nimittäin ole enää kovin pitkään kävelykelpoinen. Plussakelit saavat nyt tulla, olen aivan kypsä talveen.

Tänne kuuluu kai ihan tavallista. Arkea, töitä, ystäviä, kotihommia. Vanha selkävamma nosteli päätään viime viikolla ja kipuilee edelleen, eilen pääsin onneksi fyssarin vastaanotolle, niin sai taas jatko-ohjeita tähän. Inhottavaa, kun välillä tuntuu että selkäranka irtoaa alaselästä, kun menee väärään asentoon tai kumartuu liiaksi. Sain kolme liikettä mitä pitää nyt toistaa päivittäin ja parin viikon päästä katsotaan onko lähtenyt auttamaan. Mulla on vaan ihan älytön notkoselkä ja heikot lihakset alaselän ja lantion alueella. Syvät vatsa- ja selkälihakset oli kuulemma yllättävänkin hyvät, mutta muuten oli petrattavaa ja hallinnassa harjoiteltavaa alaselän alueella. Saamani liikkeet on saatanasta, yksi on ok mutta kahden kanssa tuskailen. Supervaikeita tehdä oikein tai oikeassa asennossa ja toinen tekee kipeää. Ei auta kun toistella ja toistella, kyllä se siitä!

Loppuviikolla on kivaa puuhaa tiedossa, lähdetään huomenna viettämään firman virkistyspäivää mökille. Tiedossa ulkoilua, lautapelejä, saunaa ja paljua. Kelpaa kyllä! Tänään pitäisi siis pakkailla ja tehdä guacamolea mukaan huomiselle dinnerille. Eikun ostamaan miljoona avokadoa ja kokkailemaan! Naurattaa kyllä meidän suunnitelmat, ollaan mökillä alle vuorokausi ja suunnitelmissa syödä ainakin neljä kertaa. No se kelpaa kyllä, kukapa kieltäytyisi muurinpohjaletuista tai grillimakkarasta?

Kivaa loppuviikkoa teillekin, onko jotain kivaa tiedossa viikonlopulle?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.