maanantai 5. maaliskuuta 2018

Dearing Kinga Collection - kevään kauneimmat iPhone kuoret

Vaikka pakkanen on paukkunut lähiaikoina kovastikin, ei sille faktalle mahda edes pakkas-ukko mitään, että kevät se tekee tuloaan. Minulle kevään lähenemisen ensimmäinen merkki on se, että aurinko alkaa paistaa täydeltä taivaalta. Yleensä alankin odottelemaan kevättä helmikuun lopulla ja raivoan, kun takatalvi yllättää vielä maaliskuun loppupuolella. Mutta sieltä se kevät tulee, ennemmin tai myöhemmin.

Talven paras postilähetys on ehdottomasti ollut iDeal of Swedenin ja saksalaisen bloggaaja / instagrammaaja Dearing Kingan yhteistyömalliston iPhone kuoret! Oma suosikkini mallistosta on ehdottomasti Geo Floral Scarf, ja se tuleekin olemaan käytössä kunnes seuraava mallisto julkaistaan.Kuoret täältä
Muista valita oman puhelimesi malli alasvetovalikosta
Koodilla Kristiina saat 20% alennusta


Lähes koko talven pidin tummanpuhuvia ruusukuoria, ja nyt onkin ihana saada vähän raikkaammat ja keväisemmät kuoret käyttöön. Syy, miksi olen hurahtanut ko. merkin kuoriin, on niiden kestävyys ja erityisesti se, että kuoret ovat ohuet ja joustavat. Ne on helppo laittaa paikoilleen, eikä kännykkä tunnu käytössä kovinkaan paljoa paksummalta, kuin ilman kuoria.


Malliston muut kuoret ovat Magnolia Stripes ja Springtime Whimsy20% ALENNUS KAIKISTA TUOTTEISTA:

Koodilla Kristiina saat 20% alennuksen tilauksestasi. Selaa tuotteita täältä.
Koodi voimassa 12.3.2018 asti.Yhteistyössä

1 kommentti :

  1. Huom, iphone-kuoret. En tajua miksei ihmiset osaa käyttää yhdysviivaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.