maanantai 5. helmikuuta 2018

Vois tää talvi jo loppua, vai mitä?

Varpaat jäätyy ja jalat kangistuu! Näin sanoi Pilvi eilen iltapisujen jälkeen. Ja tottahan se on, vaikka tänä talvena ei olla saatu vielä kärsiä / nauttia 20-30 asteen pakkasista täällä eteläisessä Suomessa, niin kyllä tuo 10-15 astettakin jo riittää - ainakin jos multa kysytään. Luojan kiitos ollaan menossa jo kevättä kohden, alan olla nimittäin jo ihan valmis luopumaan lumesta ja kylmästä.

Viikonloppu oli aivan superi. Juhlittiin ystävän babyshowereita, talo oli täynnä lapsia, aikuisia ja elukoita. Vaikka en olekaan perheellinen, tai liiemmin "rakasta" lapsia, on joskus ihan mukava olla keskellä lapsiparvea. Se on toisaalta ihan hauskaa ja opettavaistakin, kun normaalisti ei tule oltua lasten läheisyydessä. Babyshowereiden jälkeen katseltin Emma-gaalaa ystäväni kanssa ja tyhjennettiin hänen skumppavarastoaan. Täytyy kyllä sanoa, että jotkut suomalaiset artistit ovat todella huonoja livenä. En ymmärrä miten "kuka tahansa" saa tehdä musiikkia. Noh, olipas aika kärjistetysti sanottu, mutta kyllä jäin ihmettelemään..

Viikonloppu oli juuri sopiva sekoitus kavereita ja happeningia, lepoa ja puuhastelua. Saatiin kiinnitettyä seinään meidän uudet taulut, niistä tuli ihanat - vihdoin koira-aihe näkyy sisutuksessa. En malta odottaa että saadaan olohuone vihdoin (joskus) valmiiksi. Viikonloppuna tuli myös ulkoiltua, kivan kirpsakka pakkassää ei ollut liian kylmä, mutta juuri sopiva että oli mukava palata takaisin sisälle lämpimään. Kävin rymyämässä metsässä ja järvellä, hanki oli välillä polveen saakka, tulipahan vähän jumpattua siinä samalla kun koitti äheltää umpihangessa.

Kaiken kaikkiaan jotenkin niin hyvän tuulen viikonloppu, että jäi tosi hyvä mieli. Mieli pysyy myös hyvänä läpi viikon, sillä perjantaina suunnataan isolla kaveriporukalla liplattelemaan merelle viikonlopuksi. Nyt sormet ristiin, ettei ole kova merenkäynti ja etten tule kipeäksi ennen reissua - olin nimittäin influenssapotilaiden seurassa viikonloppuna. Tänään olenkin ottanut ennalta ehkäisevästi sitruuna-inkiväärishotteja tässä päivän mittaan ja tuplannut vitamiinit. Toisaalta, kyllähän se tauti iskee jos on iskeäkseen, mutta ei näistä haittaakaan ole. Nyt vaan toivotaan etten pärähdä kipeäksi ennen risteilyä.

Miten teidän viikonloppu sujui? 😘

8 kommenttia :

 1. Minusta talvi on vasta alkamassa nyt kun saatiin luntakin ja pakkasta. En tykkää kyllä yli kahdenkympin pakkasista että mun puolesta voi olla tällaista -10 asteen niin ei tule loskaakaan. Muttajoo, ymmärrän kyllä että talvi jakaa mielipiteitä ja varsinkin pienen lapsen äitinä en kyllä ihastu yhtään tohon pukemisrumbaan. Mutta kaikki aikanaan, kyllä se kesä sieltä tulee,pakko ajatella positiivisesti :D
  Kivaa reissua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ei, voin kuvitella sen pukeutumisrumban. Ensin itselle ja sitten vielä lapsi! :) Kiitos paljon Erica, kiva kun kävit kommentoimassa! :)

   Poista
 2. Talvi voisi mun puolesta olla jo ohi! Ärsyttävää kun kokoajan on kylmä, joutuu putsaamaan autoa lumesta yms. Muutenkin ikuisena vilukissana talvi ei ole mukavaa aikaa :D toisaalta täytyy myöntää, että onhan talvella välillä tosi kaunista. Kivaa risteilyä, itsekin lähdössä pienellä kaveriporukalla perjantaina Tukholman risteilylle 😎

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan! 😅 ehkä nähdään? Menettekö kummalla firmalla? Kivaa reissua! 😘

   Poista
 3. Kiitos! Siljalla mennään, entä te? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, sitten ei törmätä! Me mennään kilpailijalla :D

   Poista
  2. Harmi! Olisin muuten tullut moikkaamaan! :D

   Poista
  3. Joskus toiste sitten! 😄

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.