tiistai 13. helmikuuta 2018

Synttärikynnet
Ripsien lisäksi tykkään pitää rakennekynsiä niin usein kuin mahdollista. Ne tekevät olon huolitelluksi ja naiselliseksi. Mulla onkin ollut tapana jo vuosien ajan laittaa kynnet kuntoon ainakin lomareissuille ja juhliin. Niin kävi tälläkin kertaa, pitihän sitä saada kynnet nätiksi synttäreitä varten. Omat töppökynnet eivät oikein tehneet oloa kovin hehkeäksi, ja joku näissä rakennekynsissä vain on - olo on heti parempi. Harmi, että luoja ei ole suonut vahvoja omia kynsiä, mutta onneksi tällaiset vippaskonstit on mahdollisia.

Vaikka rakastan rakennekynsiä, en ota kovinkaan usein mitään hirmu räväkkää. Usein haluan vain ns. luonnonväriset kynnet ja lakkailen niitä itse. Tällä kertaa valitsin liukuvärjäystekniikalla tehdyt vaaleat tipit ja nimettömät sai pienet koristelut glitterillä, hopealakalla ja ruusukullan sävyisellä metalliteipillä. Kynnet ovat sopivan hillityt, mutta näissä on silti sitä pientä extraa. Kynnet tehdään geelillä, joten ei tarvitse kärsiä akryylin hajuista.


Missä otin kynnet ja minkälainen paikka on?

Kynnet teki MereLay Beautyn Karita, joka oli aivan super suloinen ja mukava tekijä. MereLay Beauty sijaitsee hyvällä paikalla Espoon Leppävaarassa, ja vaikken itse asukaan siellä, on hoitolaan helppo mennä niin autolla kuin julkisillakin. Kauneushoitola on parin minuutin kävelymatkan päässä juna-asemalta. Saman katon alta saa kynsi- ja ripsipalveluja, kosmetologihoitoja, kestopigmentointia sekä hiustenpidennyksiä. Hinnasto löytyy täältä. MereLay Beautylla on myös nettiajanvaraus, jota itse käytän aina kun varailen aikaa.

MereLayn porukka on mukavaa ja kivan tiimin lisäksi saattaa päästä rapsuttelemaan ihanaa hauvelia. Löysin itse paikan useampi kuukausi sitten ja nyt onkin tullut ravattua muutaman viikon välein huollattamassa itseään. Tykkään ystävällisestä ilmapiiristä ja siitä, että asiakas otetaan lämmöllä vastaan - asiakkaan eteen tehdään töitä ja tunnen olevani arvostettu. Kollegani kävi myös hoitolassa, ja häntä varten tuli eräs tekijä töihin vapaapäivänään, kun oli "hätä" ja piti saada aika pian. Tällainen kertoo siitä, että asiakas on tärkeä, ja että töitä ollaan valmiita tekemään. Tämä ele oli kaunis ja työkaverini oli onnellinen.


💅 20% ALENNUS CAVAN LUKIJOILLE

Kun varaat rakennekynsiajan Karitalle, saat 20% alennuksen.

Ohjeet: Varaa aika helmikuun aikana (itse ajan ei tarvitse olla helmikuussa) ja kerro varauksen yhteydessä, että näit edun CAVA-blogissa. Jos varaat ajan netistä, kirjoita koodi: "CAVA" lisätietoja -kenttään varausta tehdessäsi.

MereLay Beautyn tarkka sijainti ja yhteystiedot löytyy heidän nettisivuiltaan.


Jos etsit uutta kynsipaikkaa tai hoitolaa, niin MereLay Beautyssa saat varmasti hyvää ja henkilökohtaista palvelua. Olen itse hyvin tarkka palvelusta, ja täällä olen saanut sitä kyllä alusta asti.  Siksi sinne onkin mukava mennä toistamiseen, ja tulen käymään jatkossakin.

Yhteistyössä MereLay Beauty

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.