keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Yllättävä löytöNyt kun tämä olohuoneen uudistamisprosessi on käynnissä, olen yrittänyt googletella uusia, erikoisempiakin kauppoja ja tuotteita. Jotain kivaa ja persoonallista haluaisin meidän olkkariin, mutta mitä? Yksi sisustuselementti on hankittuna, nimittäin kehystin staffi- ja ranskispiirustukset ja ripustan ne sohvan viereen seinälle. Laitan niistä kuvaa kun saan poran lainaan ja kuvat seinään.

Samalla kun googlettelin uusia kauppoja, törmäsin erääseen vanhaan tuttuun, mutta huomasin että valikoima oli aivan erilainen kuin ennen. Onko Jotex.fi teille tuttu? Myönnän että muistikuvani kaupasta ei ollut paras - muistin että siellä oli aivan erilaisia tuotteita, kuin mitä tällä kertaa löysin. Kivojen, meille sopivien tuotteiden lisäksi tykkäsin kovasti Jotexin osiosta, jossa tarjotaan inspiroivia sisustusideoita. Kannattaa tsekata myös Jotexin ale, jossa on yli 800 tuotetta alennuksessa.Luo tyyli: yllä olevan tyylin tuotteita löydät täältäLuo tyyli: yllä olevan tyylin tuotteita löydät täältä

Heikko kohta: sohvapöydät ja rahit

Mulla on ollut aina heikko kohta raheihin ja sohvapöytiin. En ymmärrä miksi. Jotexilla oli molempia aivan ihania, ja juuri nyt kamppailen, että laittaisinko tilaukseen tuollaisen söpön rahin. Rahia löytyy kolmea eri kokoa, ja jos ostaisi ison rahin ja sen päälle pyöreän tarjottimen, menisi se samalla myös sohvapöydästä tarvittaessa.Rahit täältä & sohvapöydät täältä


-50% etu uusille asiakkaille

Nyt kun liittyy nyt Jotexin asiakkaaksi, saa 50% alennuksen kalleimmasta tuotteesta. Liity asiakkaaksi täältä. Saat alennuskoodin heti rekisteröidyttyäsi. Huomasin että koodi ei käy juuri huonekaluihin, mutta sisustusesineisiin ja tekstiileihin taas käy.

Jotexilla näyttäisi käyvän suosituimmat maksutavat: kortti/verkkopankki, lasku, tili tai maksu noutohetkellä. Tilaukset toimittaa ainakin itse hyväksi toteamani PostNord. Palautus on ilmainen ja paketin mukana tulee palautustarra - tämä on mielestäni hyvää palvelua, eikä asiakkaan tarvitse itse tulostaa palautuslomaketta.

Nyt jään sitten pohtimaan tuon rahin suhteen. Ja jos päädyn tilaamaan, niin mikä koko ja mikä väri? Hard!

Mitä mieltä olette tuosta rahista? Oliko Jotex jo entuudestaan tuttu?


Sisältää mainoslinkkejä

6 kommenttia :

 1. sattumalta törmäsit mut selkeesti mainospostaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kirjoittanut näin, huomaat itsekin kun luet :) Jotex on vanha tuttu, jonka julkaisijana olen ollut aiemminkin. Löysin Jotexin ja uudistuneen valikoiman kun googlettelin raheja. Hyvä että kaupallisuus on selkeää - näin sen pitääkin olla! 👍🏻

   Poista
 2. Hei! En nyt laiskuuttani surffaillut josko olet tehnyt teidän sohvasta erillisen postauksen. Mutta ainakin näyttää ryhdikkäältä vaikka koiratalous onkin. Meillä on kaksi ranskista ja tiedät varmasti tuon pienen piikkikarvan... Sohvamme on 3 vuotta vanha kohta ja maksanut silloin kyllä pienen omaisuuden. Muuten kovin ihana mutta se oikein imee itseensä koirankarvoja ja niitä on mahdoton puhdistaa. Kangas on sitten vissiin kuitenkin niin "löysää" että se oikein vetää karvoja puoleensa / sisäänsä :D Onko tuon uuden sohvanne kangas sellainen että karvat lähtee esim. kevyellä imuroinnilla? :) Meillä harkinnassa nyt uuteen sohvaan panostus mutta joka paikassa saa lukea melkein että nahkasohva on ainoa koiratalouden ratkaisu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Sohva on uusi enkä osaa sanoa vielä miten käyttäytyy.. Koirat saa olla sohvalla vain viltillä / kun itse ollaan sohvalla ☺️ Pahoittelut etten osaa auttaa enempää!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.