maanantai 1. tammikuuta 2018

Uutta alkuvuoteen

Hyvää uutta vuotta! Vuosi on vaihtunut ja moni muukin varmasti ajattelee samoin kuin minä: jotain uutta pitäisi saada, tai ainakin uudistaa vanhaa. Oli se jokin sitten elämäntapa, vaatekaapin uudistus, kodin sisustus tai jokin muu, jotain uutta sitä aina kaipaa näin vuoden alussa. Itse en tehnyt tänä vuonna mitään uuden vuoden lupauksia, vaan pyrin edelleen elämään onnellisena ja hetkessä.

Kuitenkin kaipaan myös jotain uutta, ja se tulee tapahtumaan tänä vuonna kodin osalta. Emme suinkaan ole muuttamassa, mutta haluan alkaa panostaa sisustukseen taas hieman paremmin. Viime vuosi meni hiljaisissa merkeissä sisustamisen saralla, ja tänä vuonna siihen tulee muutos. Käytiin jo välipäivinä ostamassa uusi sohva, joka saapuu toivottavasti tämän kuun lopulla. Sen ympärille voikin sitten alkaa rakentaa hieman uudistunutta olohuonetta. Tästä muutoksesta inspiroituneena kokosin alle parhaat aletärpit, joihin törmäsin selaillessani verkkokauppojen uudenvuoden aleja.


KOTI JA SISUSTUS

Käytän itse tosi vähän netistä löytyviä tarjouksia kauneudenhoidossa, mutta mainoksen orjana kävin kurkkaamassa tarjousvalikoimaa. Olin tosi yllättynyt, kuinka hyviä etuja löysin, ja vieläpä ilmeisesti ihan hyviin paikkoihin. On totta, että kauneushoidot ovat hintavia, ja joskus olisi kiva saada nistä hieman alea. Keräsin tähän muutaman hyvän tärpin, joista ainakin itse innostuin. Jos kaipailet alkuvuoteen hemmottelua, ehkä joku näistä voisi olla kokeilun arvoinen?


KAUNEUS JA HEMMOTTELU

❤  Jalkahoito kynsienlakkauksessa Forumissa 35€ (norm. 69€)


+ BONUS:
Adidaksen uusia malleja & aletuotteita jopa -50% liikuntaan ja vapaa-aikaan täältä
Boohoon kaikki tuotteet vain tänään 1.1.2018 -50% koodilla BOOM - käytä etu täällä


Sellaisia alevinkkejä alkuvuoteen. Huomenna olisi sitten tarkoitus palata toimistolle kymmenen päivän paussin jälkeen, nimittäin tein välipäivät töitä kotoa käsin. Siellä odottaakin aikamoinen työmaa, sillä nyt täytyy alkaa suunnitella tulevaa vuotta ja lyödä vuosi 2017 pakettiin. Alkuvuoteen on tulossa kivoja juttuja, muutenkin kuin työn saralla, nimittäin ei ole enää montaa viikkoa, kun sanon hyvästit "kaksikymppiselle" minälle ja siirryn uudelle vuosikymmenelle. Apua!

Kirjoittelen meidän uuden vuoden vietosta myöhemmin, nyt täytyy jatkaa pyykkirumbaa, pesin koneellisen uusia lakanoita ja pyyhkeitä - ihana saada uusia liinavaatteita käyttöön. Palaillaan pian! 😘


Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.