tiistai 9. tammikuuta 2018

Tiedättekö sen sanonnan?

”Sitä jaksaa paremmin, kun on mitä odottaa.” Allekirjoitan tämän lauseen sataprosenttisesti. Olen ollut niin pitkään kuin muistan, sellainen ihminen että tarvitsen lähitulevaisuuteen jotain odotettavaa. Mielellään jokaiselle kuukaudelle oma odotettava juttunsa. Ja jos sitä odotettavaa juttua saa vielä suunnitella - vielä parempi. Tätä on ehkä vaikea käsittää, jos ei itse ole samanlainen, mutta ne jotka ovat, tietävät täsmälleen mistä puhun.

Olen tottunut sellaiseen elämäntyyliin, että reissaan kolmisen kertaa vuodessa jonnekin kauemmas kuin etelänaapuriin. Olen tottunut elämään niin, että lähes aina on seuraava reissu ja kohde suunnitteilla tai selvillä. Kaipaan niin paljon palmujen alle, että päässäni meinaa kirjaimellisesti posahtaa, jos en saa suunnitella tai varata seuraavaa matkaa. Matkailu on yksi elämäni tärkeimmistä asioista, ja haluan tehdä sitä niin paljon kun on mahdollista elämäni aikana.

Matkojen lisäksi tykkään siitä, että elämässä on muutakin mitä suunnitella ja odottaa. Olenkin aika kova tyttö järkkäämään juhlia ja pienempiä reissuja. Kun pidemmälle suuntautuvat matkat sekä pienemmät reissut ja muut happeningit ovat hyvässä suhteessa, voin hyvin. Tiedostan asian ja siksi teen töitä sen eteen, että tilanne pysyy sellaisena, ettei aivot ala murentua hiljalleen pääni sisällä.

Juuri nyt tilanne on ihan ok, mutta niin moni tuttu on nyt lämmössä, että ne kymmenet matkakuvat eivät yhtään auta sitä tosiasiaa, että sekä kehoni että mieleni kaipaisi nyt lämpimään, nauttimaan aurinkoenergiaa. Tuukka totesikin eilen, että mulle tulee joka vuosi samaan aikaan tämä epätoivoinen kaipuu aurinkoon. Ja tottahan se on. Täytyykin jatkossa alkaa varaamaan reissu aina tähän alkuvuodelle, että en vaivu epätoivoon.

Tällä hetkellä odotan montaa kivaa juttua. Muutaman viikon päästä on omat 30 -vuotis syntymäpäivät joita vietämme isolla porukalla ja lähdemme Tukholman risteilylle. Maaliskuulle pitää saada vielä jotain, että homma pysyy tasapainossa 😉 Huhtikuussa lähdetään Tallinnaan tyttöporukalla ja ollaan koko viikonloppu hotellissa aivan vanhankaupungin laidalla. Huhtikuun jälkeen helpottaa, sillä Toukokuu tuo tullessaan lämmön ja kesä alkaa. Kesällä on edessä pari reissua Etelä-Eurooppaan. Kesä on muutenkin helpompaa aikaa, kun voi nauttia lämmöstä ja auringosta ihan omalla pihalla.

Eiköhän tämä tästä sutjaannu, alkuvuosi on vain aina jotenkin niin raskas henkilökohtaisesti, että tekisi mieli myydä koko omaisuus ja karata ikuiseen lämpöön!

Kaipaatteko tekin aina jotain odotettavaa?

6 kommenttia :

 1. Kyllä! Olen ihan samanlainen! En kestä, jos ei ole jotain projektia meneillään. Yleensä se suunnittelu on vielä parasta koko hommassa 😄 voi että kun kaipaankin lämpöön, harmi kun se ei ole tällä hetkellä mahdollista.

  VastaaPoista
 2. Ihan samat fiilikset täällä! Ellei matkalaskuriin saa puhelimeen asettaa uutta päivämäärää kotiin saavuttua iskee melkein jo pienoinen epätoivo. Mulla otti aika koville tänä vuonna syksy ja alkutalvi, pitkä, märkä ja pimeä aika. Päädyttiin käymään poikkeuksellisesti joulukuun alussa palmujen alla ja täytyy sanoa, että joulukuu meni yhdessä hujauksessa ja tammikuu menee odotellessa hiihtoloman Fuerteventuran matkaa, johon on enää 38 päivää. Kesällä jaksaa olla kotimaassa, kun on edes valoisaa. Mukava lukea aina matkajuttujasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla että olet päässyt lämpöön! Missä kävitte joulukuussa? :) Kivaa matkan odottelua, ei ole enää pitkästi!

   Poista
 3. Sama täällä, tällä hetkellä minulla ei ole vielä matkaa varattuna mutta suunnitelmissa on. Oikeastaan mietin useaa eri matkaa, joista pitäisi osata valita se oikea. Valitseminen on vähän hankalaa kun en tiedä mitä valitsisin, tarjolla olisi vähän kaikkea etelä-Amerikasta muihin kohteisiin. Etelä-Eurooppa on ihana kohde keväällä ja kesällä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä valintaan! Tulehan kertomaan mihin päädyt ❤️🌴

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.