perjantai 12. tammikuuta 2018

Olohuone-mania

Meidän uuden sohvan tulisi saapua tammikuun lopulla, toivon että sen valmistus ja kuljetus eivät myöhästyisi paljoa. Tuntuu, että näiden sohvien kanssa saa aina odotella. Osa saattaa muistaakin, että olen aikamoinen sohvapöytä-friikki. Olen tykännyt meidän nykyisestä sohvapöydästä ulkonäöllisesti, mutta se on käytössä hieman pieni. Siihen ei mahdu esim. kahden ihmisen leffasyömiset. Siispä olen salaa haaveillut uuden sohvapöydän hankkimisesta sohvan rinnalle.

Haluaisin niin kovasti vaihtaa välillä pyöreän sohvapöydän kulmikkaaseen, mutta olen niin pelkuri, että pelkään koirien lyövän päänsä pöydän kulmaan, kun leikkivät olohuoneessa. Sen vuoksi olen pitänyt pyöreää pöytää viimeiset sata vuotta.

Mikä näistä olisi teidän mielestä kaunein / kivoin?1. Lasinen sohvapöytä - klassinen lasitasoinen sohvapöytä olisi kevyt ratkaisu. Toisaalta pelkään että tuo alataso olisi aina ihan täynnä koirankarvoja ja lasipinnalla ne näkyvät super hyvin.2.  Sohvapöytä tarjottimella - omalla tavallaan nämä tarjotinpöydät ovat kivoja, reunat estävät tavaroiden tippumisen lattialle, tai jos vaikka juoma kaatuu pöydälle, ei se valu matolle. Lisäksi tässä kiehtoo jännä väri.


3. Sohvapöytä / sarjapöytä - tämä pöytäsarja olisi ihan superhieno, mutta ne kulmat, ne kulmat.. Täytyykö luottaa siihen, että koirat ei hakkaa päätään leikkien lomassa kulmiin? En tiedä uskallanko ottaa riskiä..


Koirien takia joutuu aika paljon miettimään sisustusta, ja siksi koti ei ole koskaan ollut juuri sellainen, kuin haluaisin. Onneksi kuitenkin kompromissit joita on joutunut tekemään, ovat olleet ihan hyviä ratkaisuja nekin.

Nyt kun uusi sohva saapuu, alkaa meidän koirilla vähän epämukavampi elämä. Ne eivät nimittäin enää pääse yksin ollessaan sohvalle, vaan rajaamme niiden aluetta täällä kotona. Niillä on paha tapa jyystää leluja sohvalla, ja sohvalle jää järkyttävät kuolaläntit jotka kuivuessaan ovat tummia kohtia sohvassa. Tätä en missään nimessä enää aio katsella, ja koirat saavat syödä lelujaan jatkossa ihan omilla paikoillaan.4. Upea mohair-torkkupeitto - tässä olisi aivan unelmien torkkupeitto. Tuo väri on vieläpä yksi suosikeistani. Onko tuo nyt sitten hieman nougatin sävyinen tms. Aivan ihana!


LISÄALE ALENNUSTUOTTEISIIN -30% 15.1. ASTI

Meidänkin sängyllä nähty päiväpeite on muuten nyt alessa, ovh 69,95€ ja nyt lisäalen kanssa hintaa jää naurettavat 14,70€! Kaikki Elloksen aletuotteet on nyt tosiaan lisäalessa -30% eli kannattaa aktivoida tarjous ja koluta aleosasto läpi täältä.
Pakko vähän avautua.. Tilasin marraskuussa yhdestä toisesta sisustusverkkokaupasta tuotteita kotiin, mutta "palaan" kyllä takaisin Ellokseen. Sain odotella tuotteita viikko- ja kuukausitolkulla. Sain viime viikolla viimeisen tuotteen tilauksen kahdeksasta tuotteesta. Tämä tarina on pidempi, mutta en halua lietsoa negatiivisuutta, joten jätän kertomatta yksityiskohdat. Mutta oli kyllä aivan naurettavaa hommaa, Elloksella ei ole ikinä sattunut mitään tuollaista ja tuotteet tulee aina ajallaan ja ehjinä perille. Kaipa se niin on, että hyvää ei  todellakaan kannata vaihtaa!

Voisi nyt vaan se uusi sohva saapua, niin olisi helpompaa suunnitella sen ympärille muuta uutta. Sohvapöytää en halua ostaa / tilata ennen kuin voin tehdä mittauksia uuden sohvan kanssa. En jotenkin osaa visualisoida sitä kunnolla, joten täytyy odotella vielä hetki. Toivotaan että sohva saapuu ajallaan! 😊 Sitten taas naas napsittua kuvia ihan omastakin kodista, ja mikä parasta - ulkona tulee kokoaja valoisampaa ja pian on taas hyvä kuvausvalo illallakin!

Onko teillä jotain sisustusprojektia meneillään kotona? Isoa tai pientä? Tuleeko teillekin aina "pakko" sisustaa fiilis kun kevät lähenee?


Sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia :

 1. Kaikki sohvapöytävaihtoehdot olivat kivoja, mutta oma suosikkini oli nro 3. Muoto ja väri olivat aivan ihanat.

  Muutin vasta ensimmäiseen omaan/omistus kotiini,ja vaikka kyseessä on rivitalokaksio, niin kyllä se on ollut yhtä sistustusprojektia muutosta asti - eikä loppua näy, haha! Toki tämä on projektina oikein kiva ja mieluisa, vaikkakin aika hintavaksi se käy. Vanhoja huonekaluja on toki hyödynnetty niin paljon kuin mahdollista, mutta valitettavasti kaikki eivät vaan tilan/asunnon pohjaratkaisun myötä sovi, esteettisestä näkökulmasta puhumattakaan. Ellokseen olen minäkin luottanut, viehättää omaa silmää heidän tuotteidensa värit, muotoilu, materiaalit jne.

  Toivottavasti jaat meille kuvan uudesta sohvastanne, kun se teille vihdoin saapuu :) kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Kiitos kommentista! Ehdottomasti jaan - ärsyttää kun ei voi kuvailla kotona rikkinäisen sohvan takia 😌 Onnea ekasta kodista! Hyvää viikonloppua 😊

   Poista
 2. Meillä on kuvan numero 2 pöydät mustana. Ostimme viime keväänä uuden kodin, johon teetimme remontin lattiasta kattoon ja pääsimme muuttamaan elokuussa. Sohvaa odotimme 12 vkoa ja teettämäämme ruokapöytää 5kk :D Hankkiuduimme kaikista vanhoista kalusteista eroon ja ostimme uudet. Vanhat kalusteet olivat noin 7-10v vanhoja ja suurin osa Ikeasta. Uuteen kotiin hankimme Ikeasta tv-tason, koska emme halunneet, että kotimme on kuin ikean katalogista. Sohvaan halusin panostaa kunnolla ja se on kotimainen ht-collectionin sohva vaalealla pellavaverhoilulla. Päälliset saa onneksi kokonaan irti (myös rungosta) ja on vesipestävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh! Pitkiä aikoja! Meillä kävi samoin eli silloin 3 vuotta sitten laitettiin kaikki uusiksi eikä jätetty Ikeaa kotiin. Enkä kadu 😊 mutta kyllä siellä Ikeassa on joitakin kivoja / hyviäkin tuotteita! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.