tiistai 2. tammikuuta 2018

Miten me vietettiin uuttavuotta?

Meidän uudenvuoden suunnitelmat oli aivan auki vielä 31.12. aamulla. Minulle sellainen on ennenkuulumatonta, sillä rakastan suunnitella varsinkin tällaiset juhlat etukäteen. Viime vuonna tiesin jo syyskuussa, miten vietämme uuttavuotta. Luojan kiitos ystävä laittoi viestiä aamupäivällä, ja kutsui meidät heidän luokseen viettämään iltaa.

Meitä olikin sitten loppupeleissä kahdeksan hengen poppoo paikan päällä ja ilta sujui mukavasti pelaillen, syöden ja kilistellen skumppalaseja. Käytiin ampumassa raketteja pariin otteeseen illan aikana ja miehet kävi saunassa tyttöjen juoruillessa ruokapöydän äärellä. Keitettiin nauravat nakit ja kylkeen oli tarjolla perinteistä perunasalaattia. Ilta oli oikein leppoisa ja mukava.

Tänä vuonna en panostanut lookiin kovinkaan ihmeellisesti, perus vaatteet päällä menin, mutta pienellä glitterpläjäyksellä sentään jaksoin koristella kasvojani meikin lisäksi. Rakettimyyjä kehui glittereitä, tuli hyvä mieli. Ostin kasan tähtisadetikkuja - eikä yhtäkään muistettu polttaa. Ei aina ehdi kaikkea.

Stressasin hieman kotiinpääsyä, nimittäin koirien takia täytyy aina päästä kotiin ajallaan. Olin onneksi katsonut, että parilla bussilla pääsee, jos takseja ei saa. Yhden maissa alkoi jo väsy painaa - oltiinhan aloitettu ilta jo viideltä iltapäivällä. Siispä kokeilin onneani ja tilasin taksin, se tärppäsi yllätyksekseni heti ja oltiin jo ennen puolta kahta kotona. Taksikuitissa lukee tarkalleen ottaen klo 01:18. Ei aina jaksa riekkua aamu-varhaiseen saakka. Oli ihana mennä vällyjen alle halimaan koiria, jotka oli pärjänneet hyvin kotona. Pari vuotta sitten Kaapo reagoi uuteenvuoteen oksentelemalla, ja tänä vuonna molemmat oli nukkuneet kylppäriin tekemässämme pesässä pyyhkeiden päällä. Meille ei haluta kutsua enää uudeksivuodeksi vieraita, sillä silloin Kaapo stressaa vielä enemmän. Yksin sillä taitaa olla paras olo, kun ei ole ihmisiä lähellä paapomassa ja aiheuttamassa lisää stressiä.

Tänä vuonna odotin kyllä uuttavuotta, mutta lähiaikoina tulee toinen juhlahetki, jota odotan enemmän. Kolmekymppiä menee ihan pian rikki - pitäisikö jo alkaa opetella käyttäytymään? ;) Synttäreitä lähdetään juhlimaan kaveriporukalla risteilylle, ihan mahtavaa miten moni on halunnut lähteä mukaan - laiva kun ei ole kaikille se lempparipaikka olla. Itse viihdyn hyvin ja tämä oli helpompi ja stressittömämpi ratkaisu, kuin juhlien järjästäminen.

Tällaista tänne, uusi vuosi alkoi hyvin, oli hauska palata takaisin toimistolle höpönassujen työkavereiden kanssa ja tästä se lähtee - vuosi 2018!


Miten sinä vietit uuttavuotta?

2 kommenttia :

  1. Mullakin kolmekymppiset häämöttää ihan nurkan takana, 25.1 apua! 👵🏻😅 mennään ehkä kylpylään tms miehen kanssa kahden :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.