tiistai 12. joulukuuta 2017

Hyvin vähän joulua kotiin
Vaikka aiemmin syksyllä vannoin, että tänä vuonna vuoraan kodin joululla, on nyt käynyt niin, että pyörrän puheeni. Nyt ei ehdi, ei ole energiaa. Mutta jotain pientä sain laitettua esille, saavutus se on sekin! Lemppareitani joulukoristeissa ovat pari vuotta sitten Uffilta ostamani käpykuusi sekä vuosia sitten saamani tonttu-ukko. Se löytää joka vuosi paikkansa eri kohdasta kotiamme, tällä kertaa se halusi istuskella ikkunalaudalla, käpykuusen kaverina.


Näiden kuvien oton jälkeen löysin vielä todella pienen minikuusen, joka on istutettu pieneen ruukkuun. Kuusi on koristeltu valoilla, koristepalloilla ja kanelin oksilla. Se on super suloinen, ja löysi paikkansa TV-tason päältä.

Tänään oli tullut niin paljon lunta, että taloyhtiömme pihalle oli tippunut männyn oksia, emme päässeet edes omalle parkkipaikalle, kun oksa oli tippunut siihen. Heti ensimmäiseksi piti alkaa lumitöihin, että pääsi edes sisälle kotiin. Ulkona on todella kaunista, mutta sen kauneuden mukana tuli myös kolarit ja älyttömät ruuhkat. Ajokeli on todella surkea ainakin täällä pk-seudulla. Ihan keskustassa taisi olla lähinnä loskaa ja vettä, mutta sisämaahan päin tullessa se muuttui sankaksi lumisateeksi ja kinoksiksi.

Jouluun on enää 12 yötä ja odotan innolla, että nämä kaksi aattoa edeltävää, 6 -päiväistä työviikkoa ovat ohi. Toisaalta on ihanaa olla töissä kun on joulukiirettä ja joulupöhinää - nautin kyllä siitäkin. Mutta ai että, miten ihanaa on myös olla rauhassa läheisten kanssa ja kulkea päivästä toiseen oloasu päällä joulusta nauttien. En valita, hyvä fiilis ja pian se joulu jo saapuu. 🎄

Nyt tuli niin kiva joulufiilis, että alankin vielä paketoimaan pari lahjaa. Luulin jo aiemmin, että kaikki on nyt paketoitu, mutta löytyikin vielä pari juttua jotka täytyy kääriä omiin paketteihinsa.

Mukavaa iltaa muruset 😘

6 kommenttia :

 1. Mä sanoin ihan samaa viime vuonna, mutta jotenkin on ollut niin kiireinen syksy, että se joulun laitto jäi. Ostin viime vuonna paperisen joulutähden ikkunaan, mutta sitäkään en ole jaksanut laittaa. Tämä postaus oli hyvä muistutus, että sen edes voisi laittaa ikkunaan roikkumaan. Joulu ei kuitenkaan minulle lähde tavaroista vaan ihmisistä ja odotan tänä vuonna joulua todella paljon. Ihanaa joulun odotusta sinulle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, eniten odotan yhdessäoloa. Kiitos samoin ❤️

   Poista
 2. Me muutettiin miehen kanssa just uuteen asuntoon vasta, mutta vielä ei oo kaikki huonekalut saapunu ja näin ollen täällä on hieman keskenerästä. Joten mää oon laittanu nyt tänä vuonna ainoastaan yhden kynttelikön ja pentikin poron ja kynttilöitä ja joulukarkit tietty. :D Ja myin muumimukit poissa, niin sain meille valkoisen teema astiaston, kun oli sopivasti tarjouksessa, pitää kattoa täytyykö muöhemmin täydentää sitä vielä.
  Innoissaan kyllä ootan, kun ensimmäinen joulu miehen kanssa. Kinkun ostin eilen ja vielä pitäis ens viikolla, kun loma niin loput ostokset tehdä ja lahjat paketoida ja leipoa ja siivota tietenki.
  Kuusi aateltiin hakea metsästä sillä metsähallituksen luvalla. :)
  Ihanaa joulun odotusta sinne!

  -M-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea uuteen kotiin! Ja ihanaa ensimmäistä, yhteistä joulua <3 Kiitos ja kiva kun kävit kommentoimassa! :)

   Poista
 3. Onpa ihanat nuo ensimmäisen kuvan kynttilänlyhdyt! Tosi elegantit.

  Hyvää joulunaikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ne on ostettu indiskasta jokunen vuosi sitten :) Samoin! 🎄

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.