maanantai 20. marraskuuta 2017

Alle 5 viikkoa jouluun!

Nyt meinasi mennä vähän pasmat ja plasmat sekaisin, kun huomasin että jouluun on ALLE 5 VIIKKOA! 🎄 Rakastan joulua, sen tuomaa pöhinää ja sitä, kun aatto tuo rauhan mukanaan. Jouluaattona on aivan erityinen fiilis. Veikkaan, että se on vuoden ainoa päivä, kun olen totaalisen rentoutunut, hymyilevä ja minut vallitsee taianomainen fiilis.

Jouluaatto on ollut aina hykerryttävä, mukava ja leppoisa, Yksi parhaista jouluaatoista on ollut se, kun sain aamiaisen sänkyyn ja Tuukka pyysi viettämään loppuelämän hänen kanssaan. Tuon, vuoden 2012 jouluaaton muistan ikuisesti. Jouluaatto on onnellinen ja lämmin.

joulu 2016


Tänäkin vuonna aion toimia tutun kaavan mukaan; kun herään, laitan joulupukin kuuman linjan pyörimään, teen pienen aamupalan ja halin koko pientä, enemmän tai vähemmän karvaista perhettäni. Hidas jouluaamu on paras. Aamupuuhastelujen jälkeen suunnataan Tuukan isälle joulupuurolle, joten aamupala ei saa olla turhan raskas - tuntuu, kuin aatto olisi pelkkää syömistä, ja niinhän se onkin. Iltapäivällä kokoonnutaan yhteen, saunotaan, syödään, pelaillaan ja katsellaan jouluisia elokuvia, mitä televisiosta nyt sattuu tulemaan. Santsataan kinkkua useaan otteeseen ja nukahdetaan uudet pyjamat päällä täysien mahojen viereen. Siitä on minun jouluaatto tehty.

Tänä vuonna ei osteta monia lahjoja, vaan muutama hyvin harkittu lahja saa riittää. Rahan meno on aivan älytöntä tänä päivänä ja nyt vältämme usean aiemman vuoden lahjapaljouden sovitusti. Ne sadat eurot menee jo ihan elämiseenkin, ja tätä materiaa on meillä kaikilla jo aivan tarpeeksi. Itse aion panostaa tänä vuonna enemmän elämyksiin ja kokemuksiin, mutta en uskalla kirjoittaa niistä enempää, ettei lahjat paljastu saajille.

Täällä siis odotellaan joulua hyvillä mielin. Vielä on vaikka mitä kaikkea ennen kuin pääsee rauhoittumaan, mutta ei haittaa. Hyvin jaksaa!

Millä mielellä te odotatte joulua? 🎁

6 kommenttia :

 1. Mä oon jotenkin ihan jäljessä jouluvalmistelujen kanssa, kun oikeastaan yhtään lahjaa ei ole vielä hankittuna ja viime vuonna asiat oli hyvällä mallilla jo elokuussa 😬 Noh eiköhän black friday pelasta tän tilanteen! Muutoin en kyllä malta odottaa, kun joulu on ihan parasta aikaa ❤️🎄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla myös kaikki ihan alkutekijöissä! Tuntuu ettei ehdi 😅 Kiitos kommentista! ❤️

   Poista
 2. Joudun luultavasti olemaan koko joulun töissä paikassa mitä vihaan niin, että tällä hetkellä puhuminenkin töistä alkaa itkettämään :( odotin niin kovin kauppiaanvaihdosta ja uutta alkua mutta kaikki on mennyt paljon huonompaan suuntaan. Me vanhan kauppiaan työntekijät saamme epäreilua kohtelua, työ on henkisesti ja fyysisesti todella rankkaa. Vanhoista työntekijöistä on jo moni irtisanoutunut kun eivät vaan ole kestäneet tätä menoa.

  Ihana tuo muisto Tuukan kosinnasta, muistan kun kerroit siitä sillon täällä! Hassua miten sitä olinkin niin onnellinen puolestasi, vaikkemme tunnekaan :) edelleen olen onnellinen! Vaikutatte ihanalta pariskunnalta! Joulupläänit kuulostaa myös kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Voi paska, mä myös ajattelin että siellä alkaisi jo tilanne helpottaa. Olisiko nyt aika repäistä? 💪🏻 tsemppiä! Ja ihana olet ❤️

   Poista
 3. Joulussa ehdottomasti parasta on se taianomainen tunnelma! Jouluaattona kaikki tuntuu jotenkin erilaiselta kun muuten, varmaan lapsuuden jouluista juontaa juurensa tämä.. 🎄 Tosin jouluvalmistelut aivan alkutekijöissään täälläkin 😅

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.