keskiviikko 13. syyskuuta 2017

Syksyn 6 käytännöllisintä takkia -30%

Luulin tehneeni hyvät kaupat, kun ostin heinäkuussa Tallinnasta itselleni syystakin. Tuona helteisenä päivänä takki tuntui hyvinkin lämpimältä. Mutta nyt kun nämä rakkaan kotimaan kelit ovat olleet (taas) tällaiset, tajusin, että en pärjää kuin tämän syyskuun ostamallani takilla. Se on aivan liian ohut heti, kun mittari näyttää alle 5 astetta aamuisin.

Nyt on siis jälleen uusi takki etsinnässä, ja taidan tehdä takkitilauksen jo pian. Mulla on vain rehellisesti sanottuna niin vaikea kroppa, että kaikki suoranmalliset takit ovat poissuljettuja. Ne ovat lähes aina joko isoja yläosasta, tai kinnaavat lantion kohdalta. Tarvitsen siis takin, jossa on levenevä helma. Joskus se ketuttaa, että ei aina voi käyttää sellaisia vaatteita, mistä tykkäisi, mutta turha mutista.

Kokosin alle muutamia kauniita takkeja, ja jep, osa on juuri sellaisia mitä haluaisin, mutta ei sovi malliltaan minulle. Tässä siis kuusi kaunista takkia syksyksi, ja kaikki ovat -30% alessa vielä muutaman päivän ajan!


 1. Parkatakki kahdessa värissä täältä / 2. Untuvaparkatakki täältä3. Villasekoitetakki neljässä värissä täältä  / 4. Kevyttoppatakki täältä
5. Villasekoitetakki karvahupulla täältä / 6. Untuvatakki kolmessa värissä täältä

Katso kaikki -30% aletakit täältä


Kävin viime viikolla pyörimässä kenkäkaupoilla, ja etsin hyviä syyskenkiä. Mikään ei napannut vielä, joten etsintä jatkuu. Haluaisin saappaat, mutta tuntuu, että jokaisen kaupan saappaat ovat samasta puusta veistettyjä, nilkkurit löytyykin kaapista jo viime vuodelta.

Mun lempparikumpparit, Guessin sellaiset päästävät vettä pohjan läpi, mutta en ole löytänyt reikää millään. Täytynee viedä ne suutarille korjattavaksi, nimittäin ne ovat muuten todella hyvässä kunnossa ja malliltaan jalkaani sopivat. Niissä parasta on se, että ne eivät näytä kumppareilta ja niitä voi siis käyttää huoletta muulloinkin, kuin sadesäällä.
Myös kaikki Elloksen oman merkin kengät ovat myös -30% alessa vielä muutaman päivän.
Katso kaikki alekengät täältä.


Löytyykö teiltä takit ja kengät jo viime vuodelta, vai onko samoja etsintöjä luvassa nyt syksyn tullen? Huomasin muuten eilen, että täällä Etelä-Suomessa on alkanut vaahteroiden lehdet muuttumaan punaisiksi, eli sieltä se syksy vaan tulee, vaikka kesäkään ei kunnolla alkanut. Toisaalta syksy on parasta pukeutumisen aikaa, eli jotain hyvää siinäkin. Vaikka muuten inhoankin kylmää ja märkää.

Tänään mulla on jännä ilta tiedossa, nimittäin käden tatuointiprojekti jatkuu.. Kipua tiedossa, mutta niinkuin ystäväni eilen sanoi, se on sen arvoista! Snapchatista (Kristiinamu) pääsee varmaankin näkemään vähän "livekuvaa" tatuoimisesta noin klo 18 alkaen. Lisäile minut siis Snapin kautta kaveriksi, jos et ole vielä näin tehnyt.

Kivaa keskiviikkoa, viikonloppu häämöttää jo! 🙊


Sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

  1. Munkin pitäisi (tai pitäisi ja pitäisi heh) löytää niin takki kuin kengätkin. Etsinnässä olisi siis ulkoilutakki ja sellainen astetta siistimpi sekä mustat saapikkaat :) Opiskelijana vaan pitää vähän enemmän puntaroida, että mitä sitä oikeasti tarvitsee.. :) Toi valkoinen untuvatakki näyttää niin kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myös tarvitsisin ulkoilutakin :) totta, kaikki maksaa niin paljon nykyään! 😌 Kiitos kommentista ja kivaa päivää sinne!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.