tiistai 19. syyskuuta 2017

Nämä kännykän aplikaatiot on parhautta; 15 suosikkiappia!
Rrrrakastan kuulla mitä appeja muut käyttävät, sillä niistä saa usein super hyviä vinkkejä omaankin käyttöön. Siispä päätin jakaa myös omat suosikkiaplikaationi teidän kanssa! Käytän varmasti hyvin perinteisiä appeja, mutta ehkä niistä joku saattaa olla sellainen, mitä joku ei ole vielä löytänyt.

Aloitetaan "aloitusnäytön" aplikaatioista.

1. Facebook - tämä aplikaatio löytyy varmasti monen puhelimesta, niin myös minun. Käytän Facebookin apeista lisäksi Messengeria sekä Facebook-sivu page manageria mm. blogin sekä firman sivujen hallinnointiin.
2. WhatsApp - tätä käytän eniten viestimiseen perinteisen soittamisen lisäksi.
3. Instagram - koukussa. Tulee selattua monta kertaa päivässä. Instassa päivitän yhteensä neljää eri tiliä, ja nykyään on mahtavaa, että Instassa voi hyppiä eri tilien välillä kirjautumatta välillä toisesta ulos.
4. Gmail - tätä kautta hallinnoin sekä henkilökohtaista, että työsähköpostia.
5. Snapchat - uskokaa tai älkää, tulin Snappimaailmaan todella myöhässä, reilu vuosi sitten. Päivitän Snappia säännöllisen epäsäännöllisesti, voi kun olisi enemmän aikaa. Usein tuleekin snappailtua vain silloin, kun lojun vaikka sohvalla tai sängyllä tekemättä mitään. En ole oppinut snappailemaan julkisesti, ainakaan vielä.
Seuraavaksi mennään muihin aplikaatioihin, joita käytän.

6. Nordea mobiilipankki - harvoin tulee enää kirjauduttua koneella verkkopankkiin.
7. OI. Share - Olympuksen appi, jolla saan ladattua kuvat kamerasta wifin avulla suoraan kännykkään. Aivan helmi esim. matkoilla, mutta käytän muutenkin viikottain.
8. Facetune - kätevä kuvanmuokkausohjelma, jolla saa kivasti muokattua esim. valoa, sävyä ja kontrastia. Myös isommat muutokset onnistuu, mutta näitä em. ominaisuuksia lähinnä tulee käytettyä.
9. VSCO - toinen kuvanmuokkausappi, jolla saa muutettua kuvan tunnelmaa erilaisilla väri- ja valoteemoilla.
10. Tiny Scanner - aivan loistava vehje, jos kaipaat skanneria eikä sitä ole! Skannaa aidon näköisesti ja skannaukset voi muuttaa pdf:ksi.11. Google kalenteri - tämän avulla pysyn kartalla työmenoista ja näen kollegoiden menot myös.
12. maps.me - super matkakaveri; offline kartat pitää huolen siitä, että ei eksy uudessakaan maassa tai kaupungissa.
13. MobilePay - no mitä muuta tästä voi sanoa, kätevä rahansiirtovekotin.
14. HSL mobiililippu - silloin harvoin, kun liikun julkisilla, käytän tätä appia lipun ostoon. Ei tarvitse muistaa kantaa mukana matkakorttia saatika ladata sitä.
15. Hius ja Kauneus Lähde - tätä kautta varaan tukka-ajat ystäväni Nooran osaaviin käsiin.

Näiden lisäksi on muutamia appeja, joita tulee käytettyä joskus, mutta harvemmin. Niitä ovat mm. Wolt, Boomerang, Valopilkku, Skype, Subcard, Google Maps, Layout, ja Shazam (tämä on se, joka tunnistaa biisit!)

Mitkä aplikaatiot ovat sinun lemppareitasi? 😎

8 kommenttia :

 1. Maps.me, tuo menee kokeiluun :)
  Mun yks suosikki appi (joka ei ollu tossa sun listassa) on My Calendar, siis kuukautiskalenteri. Se on ihan hurjan kätsy kun ei enää käytä mitään hormonaalista. :)
  En hirveesti pelaile puhelimella, mut välillä pelaan sellaista kuin Nonograms Katana. Se on sellainen japanilainen ristikko, mistä väritetään neliöitä ja siitä tulee kuva - just hyvää aivopähkinää :D
  - Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Jenni! 😊 Molemmat mulle vieraita, tuo kalenteri tosiaan voisi olla kätsy jos ei käytä hormonaalista ehkäisyä! Pelit myös aivan tuntemattomia, jotenkin en pääse yleensä minkään pelin maailmaan ☹️ Ehkä joskus voisi kokeilla! 😊 Kivaa päivää sinne!

   Poista
 2. Täytyy pitää mielessä tuo tiny scanner, meillä kun ei ole kotona skanneria ja sitä aina välillä tarvitsisi!

  Aika samoja suosikkeja löytyy, mutta noiden lisäksi tykkään Fonecta Callerista (auttaa välttelemään puhelinmyyjiä! :D) ja viime aikoina Wrappista, vaikka sen kanssa olen vielä tosi aloittelija. Sieltä kuitenkin löytyy erilaisia cashback-tarjouksia ja esim. leimapasseja moniin ravintoloihin, kannattaa kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä Suvi! 😊👍🏻 Täytyy tsekata tuo Fonecta Caller!

   Poista
 3. Kiitos vinkeistä, luin postauksen matkalla lentokentälle ja piti laittaa heti tuo maps.me latautumaan :) on varmasti reissussa kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kiva jos oli hyötyä 😊 Minne matka? ✈️

   Poista
  2. Pitkä viikonloppu Amsterdamissa :) tuosta maps.me on ollut heti hyötyä!

   Poista
  3. Oi kun kiva! Nauti reissusta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.