maanantai 14. elokuuta 2017

Myrskyn jälkeen

Ai jumantsuikka, olipahan lauantaina myrsky! Oltiin ystäväni luona viettämässä tyttöjen iltaa, kun valot alkoivat välkkyä ja sankka myrskyrintama pyyhkäisi meidän ylitse. En ole koskaan nähnyt niin rankkaa myrskyä, kuin mitä tämä viikonloppuinen oli. Myönnän, että pelotti, ja halusin vähentää sähkölaitteiden käyttöä. Istuttiinkin pian kynttilänvalossa juustojen ja keksien äärellä pöydän ympärillä. Salamoita välähteli tuon tuosta ja katulamput välkkyi.. Pari kertaa osui ihan lähelle, sellainen pamahdus nimittäin kävi pariin otteeseen. Onneksi se meni ohi yhtä nopeasti kuin tulikin, ja ilta jatkui normaaliin tapaan.

Tänään aamulla tunsin ensimmäistä kertaa loppukesän viileyden iholla, kun käytin koirat ulkona lyhythihainen paita päällä. Vilpoinen oli, ja tietynlainen kesäntuntu alkaa olla ohi. Joka on todellinen harmi, sillä mielelläni olisin meille kaikille suonut lämpimän loppukesän, tämän kehnon kesän jälkeen. Mutta ei heitetä vielä kirvestä kaivoon, vaan toivotaan kaunista ja lämmintä syksyä.

Tämä syksy on hieman erilainen kuin aiemmat, nimittäin tänä syksynä en järjestä isoja Halloween-juhlia eikä kukaan kaveripiirissä järkkää rapujuhlia. Nämä ovat olleet ne kaksi juhlaa, joita ollaan useana vuonna vietetty porukalla. Tänä vuonna keskitytään lähes kaikkien kavereiden 30 -vuotis juhlintaan. Osaa juhlittiin jo keväällä, ja loput juhlitaan melkeinpä tässä syys-lokakuun aikana. Itsellä vielä puolisen vuotta aikaa, mutta kovasti ne ovat jo mielessä, kun kaikki niistä kyselee. Mieluiten lähtisin ulkomaille, mutta se ei taida onnistua, joten pitää sitä varmaan jotkut kekkerit väsätä, mutta juhlitaan nyt ensin nämä vanhukset alta pois, ennen kuin tulee oma vuoro. 😉

Muuten tältä tulevalta syksyltä odottelen lähinnä kivoja työjuttuja, edelleen uuden opettelua ja ystävien kanssa oloa. Juuri nyt on sellainen hetki, ettei odota mitään sen suurempia asioita, enkä ehkä jaksaisikaan mitään suuria muutoksia juuri nyt. Kevät oli sen verran muutoksia täynnä, että se saa luvan riittää tälle vuodelle - toivottavasti. Eli ihan perus eloa ja oleilua olisi suunnitelmissa, katsotaan miten menee.

Nyt kutsuu pyykkivuori - kivaa uutta viikkoa teille!

Mitä te odotatte tulevalta syksyltä? Olisi kiva kuulla! 💋

4 kommenttia :

 1. Meillä oli se kauppiaanvaihto ja noh, tällä hetkellä tuntuu kaikesta huolimatta et vanhadsa ois ollu vara parempi mut katsotaan kun aikaa kuluu 🤔Toisaalta haluan ajatella, että mun elämänvaihe tässä duunissa ois pian taputeltu ja uusia juttuja kohti, kun vaan keksis et mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh, aikamoista jos vanha oli kuitenkin parempi.. :/ tsemppiä! :)

   Poista
 2. Niin kaunis kuva susta! Ja toi tukka on ihana! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.