tiistai 1. elokuuta 2017

Herkuttelupäivä Vodicessa


Meillä oli eilen kunnon herkuttelupäivä.. Löydettiin itsemme milloin leipomosta (joita täällä riittää!) ja milloin kahvilasta jäätelöltä.. Illallinen oli myös napakymppi, pihvi, jonka tilasin, hipoi täydellisyyttä. Suosittelen kuvassa näkyvää ravintolaa.

Mulla on tullut nyt vaan molempina iltoina pahan olon kohtaus, tämä kuumuus ja tuhti ruoka eivät sovi yhteen. Päätinkin, että tästä lähin syön täällä vain kevyitä annoksia, iltaisinkin. On kyllä tullut isona yllärinä, kuinka paljon täällä on ihania ravintoloita ja kahviloita - täällä on valinnanvaraa koko viikolle aivan loistavasti, ja ylikin!

Tähän asti tapaamamme henkilöt eivät ole olleet kovin kielitaitoisia, eli välillä saa vääntää, että saa mitä haluaa. Mutta se kuuluu matkailuun. Hintataso vaihtelee, osa jutuista on todella halpaa, kuten jäätelö ja paikallinen olut, osa taas lähes Suomen hinnoissa, kuten drinkit. Toki vaihtelevuutta ja tarjouksia löytyy. Tuo pihviannos maksoi esimerkiksi 20 euroa, mutta oli se kyllä sen arvoinenkin. Mustekala- ja rapuannokset maksavat täällä noin 11 euroa, riippuen tietenkin syökö keskustassa vai sivukaduilla. Kirjoittelen lisää näistä kun olen taas kotikoneen äärellä.

Täällä jatkuu lomailu, palailen taas kun on aikaa napata läppäri syliin. 😘

2 kommenttia :

  1. Jäätelöannos näyttää tosi hyvältä!
    joo oon muuten kanssa ite huomannut että voi tulla äkisti pahaolo siitä jos syö helteellä paljon sokeria, esim. karkkia, jäätelöä, suklaata. Olenkin vähentänyt suklaat ja karkit lähes kokonaan pois nyt helteillä syön jäätelöä ja pirtelöä. Sillä tavoin se pahaolo sokerista+helteestä on jäänyt kokonaan pois. Aion muutenkin vähentää sokerin syöntiä ja tilalle olen ottanut mm. pähkinät ja voileipäkeksit. Aloin meinaan huomata että tuli myös talvella pahaolo karkeista.
    Kivaa lomanjatkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.