lauantai 15. heinäkuuta 2017

Tallinn, here we come!

Huomenta, enpä olisi uskonut, että ensimmäisenä loma-aamuna herään klo 07 - vieläpä aivan pirteänä. Herätyskello olisi soinut vasta nyt kahdeksan maissa, mutta olen oppinut että ei kannata nukahtaa uudelleen jos kerran jo herää luonnollisesti pirtsakkana. Siitä ei seuraa kuin loppupäivän aivosumu, jos nukahtaa uudelleen ja herää kesken unien herätyskelloon. Tälle herätykselle on kyllä syynsä, tänään nimittäin suuntaan parhaan ystäväni kanssa Tallinnaan tyttöjen minilomalle.

Meitä odottaa kylpylähotelli, jossa saadaan saunoa ja pulikoida mielin määrin, lisäksi ollaan varattu molemmille hieronnat. Itselleni valitsin kokovartalohieronnan, ja ystäväni puolestaan otti saman, mutta kuumakivi-versiona. Lisäksi tietenkin minilomaan kuuluu syömistä ja kuohuvaa. Tänä vuonna ei päästä Nooran kanssa perinteiselle etelänreissulle yhdessä, joten pitää yrittää korvata sitä vähän tällaisella mini-matkalla. Mutta toisaalta, onhan se Tallinnakin etelässä. 😉


Tein vielä eilen pitkän työpäivän, halusin saada tietyt jutut tehtyä, jotta voin jäädä levollisin mielin lomalle. Seitsemän maissa lopettelin hommat, hain iltapalaksi take away loma-sushit ja korkkasin yhden sidukan. Nukuin hyvät yöunet ja nyt jaksaa lähteä pariksi päiväksi Tallinnaan.

Jos reissukuulumiset kiinnostaa, laita nyt seurantaan Instagram-tilini: @kristiinamu ja Snapchat toimii samalla nimellä: kristiinamu <- nähdään siellä! 😎

4 kommenttia :

  1. Oioi, ihanaa Tallinnaa! Siitä on tullut yllättäen yks mun lempparikaupunkeja. Erityisesti ruokapuoli on kehittynyt hurjaa vauhtia :).

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.