keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Mahtava peräsin ja pulleat purjeet


Aika kivat aamukahvimaisemat, vai mitä? Osa saattaakin tietää, mistä kuva on otettu. Kyllä vaan, Café Ursulan ikkunapöydästä, Kaivopuistosta. Tämänpäiväinen työaamu alkoi hieman normaalista poiketen, sillä tepastelin yhdeksän pintaan Kaivariin cappuccinolle. En kuitenkaan mennyt sinne vain kahvin perässä, vaan odottipa siinä lähistöllä ihan pienoinen ohjelmanumerokin.

Kaivarin rannasta siirryttiin vielä kuljetusveneellä vastapäiselle Särkän saarelle, ja siellä odottikin pieni purjevene. Sitä oli tarkoitus lähteä ajelemaan, onneksi ei sentään aivan yksin. Mukana oli purjehduskouluttaja, joka hoiti suurimman osan hommista, mutta oli jännittävää päästä itsekin ohjaamaan purjevenettä, ja säätelemään hieman purjetta.

Olin ensimmäistä kertaa purjeveneessä ja jäin ehkä hieman koukkuun, nimittäin koko loppupäivän olen haikaillut takaisin veneelle. Seuraavalla kerralla haluan ehdottomasti oppia lisää purjeveneen saloja.

Sää oli muuten oikein oivallinen purjehdukseen, mutta pilviä oli paljon - eipä se tietenkään menoa haitannut, mutta aurinkosäällä kaikki on sata kertaa mukavampaa. Kesän tuntua on jo ikävä, sitä kun ei ole saanut Suomessa kokea vielä lähes lainkaan. Aurinkoista tai ei, purjehtiminen on siistiä.Eipä tänne oikein muuta kuulu, kuin hyvää. Huomaan että hymy nousee korviin helposti ja olen tosi onnellinen. Juuri nyt elämä maistuu ja on helppo olla. Tällaisina hetkinä täytyy muistaa olla kiitollinen ja nauttia siitä. Se kun ei ole itsestäänselvyys kaikilla, jos kellään, aina.

Viime viikolla alkanut tukkaprojekti sai jatkoa eilen, ja vielä (toivottavasti viimeisen) kerran huomenna. Ollaan lähdetty aika haasteelliseen projektiin ja on ihan realistista, jos ei ylletä haluamaamme lopputulokseen. Onneksi kompromisseja voi tehdä ja olen tyytyväinen vaikka joutuisimme tyytymään plan b:n. Mutta toivotaan että kaikki menee hyvin ja pääsen esittelemään kivaa uutta kesätukkaa pian. 💙

Mitä teille kuuluu? Onko viikonlopulle suunnitelmia? 😘


PS. Huomenna tulee postaus meidän kylppärimuutoksesta!

6 kommenttia :

 1. Ihanaa lukea että oot onnellinen! Niin kiva kuulla että itsellekin tuli hymy huulille sun puolesta ❤️

  Kylppärikuvia odottelen kovasti!

  -Sanna

  VastaaPoista
 2. Ihana Sanna, kiitos ❤️ Kertoo paljon sinusta kun osaat olla iloinen toisten puolesta 😘

  VastaaPoista
 3. Jotenkin susta on huokunut onnellisuus ❤️ Kiva kun kaikki asiat on kohdallaan ja voi vaan nauttia 😘

  VastaaPoista
 4. Sinulla on aivan mahtava uusi työpaikka :) Toivottavasti olet viihtynyt siellä hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Linda kommentista, kyllä olen ❤️ Kivaa päivää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.