maanantai 31. heinäkuuta 2017

Lomaterveiset Kroatiasta


Täällä sitä ollaan, vihdoin, monen vuoden suunnittelun jälkeen. Reilu vuorokausi takana, ja Kroatia on näyttänyt meille kauniit, yksityiskohtaiset kasvonsa. Täällä riittää ihasteltavaa paljon. Eilinen päivä meni koomassa, meistä kumpikaan ei nukkunut edellisenä yönä, sillä meillä oli niin aikainen herätys. Itse kävin autolla kaverin 35 -vuotis juhlissa ja tulin kotiin hetkeä ennen lähtöä. Tuukka oli myös valvonut koko yön.

Lento tänne kesti vain 2h 40min, ja se lähes koko aika nukuttiin onneksi. Mulla alkoi olla niin huono olo lentokentällä, että oli pakko vetää vähän unta palloon. Tuukka nukkui myös bussimatkan Splitistä tänne Vodiceen, itse ihastelin kauniita maisemia ja pelkäsin henkeni edestä korkealla vuoristossa, kun jättimäinen bussimme kierteli serpentiiniteitä..

Kun saavuimme hotellille, emme saaneet heti huonetta käyttöömme, joten suuntasimme altaalle lounaalle ja ottamaan aurinkoa. Puoli kolmen maissa siirryttiin huoneeseen ja nukahdettiin kuin tukit, molemmat. Muutama tunti päikkäreitä ja sitten olikin aika ottaa ensikosketus meidän viihtyisään, pieneen kaupunkiin. Yllätyin, miten paljon täällä on tekemistä, näkemistä ja ravintoloita. En odottanut ollenkaan näin eläväistä kaupunkia.

Syötiin jätskit ja tutkittiin hieman rantakatua, käytiin syömässä mukavassa ravintolassa ja istuttiin hetki kunnes oli pakko päästä takaisin nukkumaan. Kymmenen maissa oltiin taas jo sängyssä ja unta riitti hyvin aamuun asti. Tänään onkin ollut jo normaali olo, ja tänään jaksaa varmasti istua iltaa pidemmälle yöhön. Söin muuten todella hyvää rapu-risottoa, täällä aion maistella meren eläviä, sillä kala ja äyriäiset ovat täällä tuoreita.

Mittari näyttää +33 astetta, eli kuuma on ja hiki virtaa. Meillä on ihana verivesi uima-allas, jossa on mukava käydä dippaamassa ja vilvottelemassa. Täällä jatkuu lomailu, terkkuja ja lämpöä Suomeen! 💋

PS. Instagramissa ja Snapchatissa lisää: @kristiinamu & Kristiinamu

2 kommenttia :

 1. Voi Kroatia, kuinka sua kaipaankaan <3. Aivan ihana, ihana maa. Olimme Bracissa kesäkuun alussa ja haaveilen jo nyt paluusta (eritoten sellaisesta meren rannalla olevasta talosta, jossa voisin kirjoitella juttujani avoimen ikkunan äärellä).

  Nauttikaa! :)

  Hannele
  http://www.rakkaudellahannele.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele! Ei kuulosta ollenkaan hullummalta 😊

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.