maanantai 10. heinäkuuta 2017

Kauan siinä kestikin.....että saatiin kesä Etelä-Suomeen. Tuntuu hyvin, hyvin absurdilta sanoa, että elellään pian heinäkuun puoltaväliä ja saatiin tänään ensimmäinen kunnon kesäpäivä. Mutta eipäs nyt valiteta, vaan nautitaan. Tämä voi nimittäin olla ohi jo taas huomenna. Kyllä sitä väkisinkin tulee ikävä niitä lapsuuden kesiä, kun oli aurinkoista toukokuulta syyskuulle, tuskinpa niitä enää tämä maailma näkee.

Olen kastellut vuorotellen kastelukannulla kukkia ja välillä koiria, koirat kinuaa koko ajan ulos, vaikka yritän pitää niitä välillä sisällä viileässä. Varsinkin Pilvi on aikamoinen auringonottaja, haluaa aina terassille makoilemaan lämpöön. Sen lisäksi, että se tykkää auringosta, saattaisipa sille maistua haukku tai pari myös mamman mehujäästä.Tänä kesänä olen ollut wannabe-viherpeukalo. Pihasta löytyy niin mansikkaa, orvokkia kuin karviaistakin - tällä hetkellä tilanne on se, että orvokit saattaa delata hetkellä minä hyvänsä, mutta mansikka jaksaa kasvaa kasvamistaan, eikä karviaispuskakaan näytä voivan kovin huonosti. Etupihan alppiruusukin puski nätit kukat ja pudotti myös ne ihan ajallaan, ja nyt puskee kovaa vauhtia uusia lehtiä. Olen saattanut onnistua jossakin ihan ookoosti.
Tämä viikko alkoi auringon lisäksi myös muuten kivoissa merkeissä, töissä on mukavia juttuja meneillään ja eipä nuo lähiviikotkaan hullummalta näytä. Ensi viikko on mulla kesälomaviikko ja aloitetaan se jo lauantaina ystäväni Nooran kanssa leppoisasti pienellä Tallinnan lomalla. Mennään yhdeksi yöksi Tallinnassa Spa-hotelliin relaamaan. Ensi viikolla ollaan Tuukan kanssa suunniteltu menevämme moikkaamaan karhuja ja kissapetoja Korkeasaareen ja jotain muuta mukavaa lomapuuhaa pitäisi vielä keksiä.

Lomaviikon jälkeen hyppään suoraan lentokoneeseen ja suuntaan muutaman päivän työreissulle Latviaan. Tätä reissua odotan innoissani, tykkään siitä miten meillä on tiivis työyhteisö myös toisten maiden toimistojen kesken ja siitä, että pääsee ideoimaan yhdessä porukalla. Sieltä kun tulen takaisin Suomeen, onkin heinäkuu jo melkein lopuillaan, näin se aika vierähtää taas kun on paljon ohjelmaa. Ilolla odottelen tulevien viikkojen tapahtumia, kesä on ihanaa aikaa - oli sitten töissä tai lomalla! 🙏

Tällaisia kuulumisia tänne, mitenkäs sinne? Lomailetko vai oletko töissä? 😊

2 kommenttia :

  1. Noista lapsuudenkesistä ollaan mieheni kanssa myös puhuttu tässä taannoin mutta me tultiin siihen tulokseen että kesät olivat silloin ihan samanlaisia mutta lapsena sitä osasi vain nauttia niistä ilman että tuijotettiin säätiedotuksia ja lämpömittareita! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsellä on vahva tunne että osalti ilmasto on muuttunut, mutta varmasti tuo pitää myös paikkansa! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.