sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Pöytäfriikki vauhdissa

Joskus naisena sitä hurahtaa tiettyihin juttuihin, ja jokin asia on "pakko saada", vaikkei vielä edes tietäisi missä sitä käyttää / mihin sen sijoittaisi kotona. Näin kävi minulle, ja tilasin meille kotiin aivan super hienon sivupöydän. Olen ollut kullan sävyn lumoissa jo jonkin aikaa, ja tämä harakka iski silmänsä tähän suloiseen pikkupöytään.. Jännityksellä odotan, mistä se löytää paikkansa meillä kotona.

Vaatteiden kanssa tätä tapahtui ennen tosi usein, nykyään olen luojan kiitos viisaampi vaateostoksissa. Mutta nyt tämä pelottava ilmiö näyttää tapahtuvan sisustuksen saralla, onneksi kodin tuotteet ovat yleensä kalliimpia kuin vaatteet, eli hinta rajoittaa hieman ihan täysin hullaantumista.

Mutta what can I say, on se vaan niin hieno! Nyt sitten jännitetään minne sen sijoitan, kun se saapuu. 👀
Cross pikkupöytä (55 x 55 cm) täältä

Tähän samaan sarjaan kuuluu myös 65 x 120 cm pöytä, ja se löytyy puolestaan täältä.Elloksella alkoi nyt suuri kesä ale, kaikki kodin aletuotteet löydät täältä

Yritin katsella alesta meidän makkariin paria valaisinta, mutta vielä ei tärpännyt tai osunut kohdalle se oikea. Meidän molemmat makuuhuoneen valaisimet ovat vuosia vanhat, ja kaipaisin niiden tilalle jotain uutta ja enemmän persoonallista. Mutta mikäpä tässä, ei ole kiire ja turhaankaan ei kannata ostaa mitään ns. väkisin. Vasta sitten, kun joku kolahtaa oikein kunnolla.

Tuo kuvan pussilakanasetti muuten löytyy täältä, se on nyt 50% alennuksessa, ja löytyy kolmessa eri värissä. Tuollaiset röyhelöreunat ovat ihanan romanttisia, ja tuovat kivaa muhkeutta petaukseen.

Viikonloppu on sujunut täällä muuten mukavasti, mutta olen ollut hieman kipeänä. Reissusta tuli jälleen flunssa tuliaiseksi, eikä tuo valtava siitepölyn määräkään tätä olotilaa helpota. Koko pää on aivan tukossa, ja kurkku niin kipeä että nielaiseminen sattuu. Äänikin oli pois lähes täysin aamulla, täytyy toivoa, että tämä helpottaa kohta. On se jännä, miten allergiat voi pukata päälle vasta aikuisiällä - sain viime keväänä ensimmäistä kertaa allergiaoireita siitepölystä ja tänä vuonna sama homma jatkuu. Onneksi meiltä löytyy lääkkeitä jo valmiiksi, sillä Tuukka syö allergialääkkeitä myös. Jos jomman kumman edes saisi pois, tämän flunssan tai allergiaoireet, niin olisi kiva. Tai no, enhän minä edes osaa erottaa kumpi on kumpaa, tiedän vain että ilmastointi teki minulle kipeän olon reissussa, ja tilanne paheni kun tultiin Suomeen. Siksi ounastelen, että kyseessä olisi flunssa + allergia.

Miten teidän viikonloppu on sujunut? Kärsiikö muut siitepölystä parhaillaan? Onko mitään super-vinkkejä oireiden taltuttamiseen? 😊


Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.