perjantai 16. kesäkuuta 2017

Kuumehourailua ja kivoja asioita tapahtuuHeippa hei, blogi on elellyt lähes koko kuukauden hiljaiseloa - sille on selitys.  Palattuani reissusta sairastuin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Keuhkoputkentulehdus jyllää ja koko pää tuntuu siltä, kuin olisi jossain painekammiossa. Maltapostaukset saa siis edelleen odottaa. Pakko sanoa, etten ole hetkeen ollut näin kipeänä. Tänään on kolmas päivä kun maku- sekä hajuaisti ovat pois ja silloin kun pakkosyön jotain, sattuu suu avaaminen niin paljon, että ei tee mieli syödä ollenkaan. Koko nielu on aivan älyttömän kipeä ja turvonnut. Pieniä palasia kerrallaan pitää kuitenkin yrittää syödä, ettei kunto aivan romahda. Portaiden nousu yläkertaan tuottaa vaikeuksia ja kaiken tämän lisäksi korvien tukkoisuus on vaikuttanut tasapainoon, eli voisi sanoa että täällä on tasainen känni päällä, kun keinuttaa niin. 💩 Kuulostaa ehkä hauskalta, mutta eipä se sitä kyllä ole, kun saa pidellä seinistä kiinni liikkuu minne liikkuukin. Mutta se siitä valituksesta, lähinnä pähkinänkuoressa pieni info siitä, miten täällä menee.

Sairastelusta huolimatta tänne kuuluu myös paljon hyvää. Uudessa työssä on alkanut mukavasti, viihdyn tiimissä tosi hyvin ja työ itsessäänkin vaikuttaa juuri sellaiselta, jota olen kaipaillut. Sanoinkin juuri esimiehelleni ja kollegalleni, että enpä olisi uskonut, että löydän yhtä hyvän ja hullun työtiimin, kuin mitä edellisessä paikassa oli - sehän se minun suurin huolenaiheeni oli, että löydän itseni jostain jäykästä työyhteisöstä, jossa ei voi näyttää omaa persoonaansa vapaasti. En voi kuin kiittää, miten ihanasti minut on otettu mukaan porukkaan - tästä ei voi tulla kuin hyvä (ja ehkä vähän hullu) yhtälö! 😎

Tällä hetkellä elän rehellisesti sanottuna todella onnellista aikaa, sillä niin paljon hyviä asioita on tapahtunut. Viime kuussa solmin yhteistyön (blogin ulkopuolinen juttu), jossa pääsen toteuttamaan itseäni ja puuhastelemaan koirien kanssa. Minut on nimittäin palkattu kotimaisen koirantarvikeyrityksen, Hurtan yhdeksi tuotekuvaajaksi. Ja malleinani toimii meidän omat karvapossukat. Saatatte siis tästä eteenpäin nähdä Kaapon ja Pilvin nassut Hurtan mainoksissa ja muissa materiaaleissa mitä vastaan tulee. Olen tästä mahdollisuudesta todella otettu ja iloinen.

Hittolainen, että aika kuluu nopeasti - juhannus on jo ensi viikolla! Meillä on suunnitelmat aivan auki vielä, mutta yritän olla ressaamatta niistä liikaa, aina voi vaikka grillailla omalla pihalla, jos ei muuta keksi. Päämääränä on nyt vain parantua ensi viikoksi, että pääsee takaisin töihin ja että tämä olo paranisi - kuten Snapchatin puolella mainitsin eilen, tekisin mieluummin vaikka jotain jättisuurta inventaarioprojektia nyt, kuin olisin kipeänä.

Onko teillä juhannussuunnitelmat jo lyöty lukkoon? Mitä muuta teille kuuluu? 💜

10 kommenttia :

 1. Oi, kuulostaa ihanalta tuo uusi työporukkasi! :) Itselläni on melkeipä päinvastoin, olen nyt muutaman kuukauden ollut uudessa työpaikassa enkä oikein ole löytänyt paikkaani tiimissä. Kaikki muut ovat olleet samassa porukassa jo vuosia, niin sellaiseen tiimiin on jotenkin tosi vaikea päästä sisään. Varsinkin kun olen ihmisenä vähän sellainen, että jos ei mua johonkin juurikin kysytä mukaan, niin en ala tuppautumaankaan...

  Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Suvi! Kiitos kommentistasi 😊 Onpa harmi, että uusi tiimi on sellainen ettet pääse kuvioihin mukaan 😞 Toivon että kotiudut pian! Kiitos paljon ja kivaa viikonloppua sinnekin ☀️😊

   Poista
 2. Hei Kristiina! Oletko ehtinyt jo olla monta päivää uudessa kovasti hehkuttamassa työssäsi? Mietin vain kun lähdit melkein heti lomalle ja nyt sairastat. Ja uusi reissu oli ilmeisesti varattu? Mielenkiinnosta kysyisin pidätkö palkatonta vai miten sinulla on kesälomaa kun juuri vaihdoit työpaikkaa. Tarkoitukseni ei ole olla ilkeä. Nämä asiat jäivät vaan askarruttamaan snäppejäsi seuranneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Tottakai saa kysyä, ei hätää :) Valitettavasti sairastuminen ei katso onko juuri aloittanut uuden työn vai ei - usko pois olisin paljon mieluummin töissä kuin vuoteen omana. Lomat saa sovittua tapauskohtaisesti uuden työn alkaessa - työnantaja palkkasi minut tietäen kesäsuunnitelmistani. Laita ihmeessä Snäpissä viestiä suoraan, jos siellä seurailet 😊 Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Juhannussuunnitelmat on kyllä ihan auki, miten se juhannus aina tuleekin niin nopeasti ja yllättäen 😂 Mulla on vielä kesälomaa vajaa 3viikkoa ja katottiin reissua mutta se ajatus on vielä pohdinnassa, lähinnä et onko sittenkään varaa ja löytyykö esim äkkilähtöä.

  Toivottavasti paranet pian, oispa mulla heittää tällä kertaa joku lääke tai parannuskonsti mut ei oo :( Kiva kun oot takas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyisi joku kiva ja edukas reissu! ☀️😊 Kiitos kun muistat ❤️

   Poista
 4. Paranemisia! Onnittelut molemmista uusista töistä, täytyypä pitää silmällä Hurtan materiaaleja jatkossa :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa samanlaiselta taudilta joka oli minulla talvella, yritin kaikkea kuten basilikaa ja teetä mutta ne ei auttaneet. Ihme kyllä inkivääri tehosi

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.