sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Holiday mode

Terkkuja lämmöstä! Täällä ollaan loman puolessa välissä, ja saatu viettää aika täydellistä rantalomaa. Tänään jäi allashengailut vähemmälle, sillä lähdetään pian tutkimaan vanhaa kaupunkia ja muita paikkoja tuttavani kyydillä. On kyllä hauska päästä tutustumaan saareen täällä asuvan kanssa, saa varmasti enemmän irti, kuin yksin tutkimalla.

Täällä valittiin tänään pääministeri, ja koko saari on enemmän tai vähemmän sekaisin. Autot ajaa töötti pohjassa heiluttaen lippuja ja ilotulitukset on paukkuneet puolesta päivästä asti. Illalla on oletettavasti juhlia ympäri saarta, eiköhän mekin päästä niitä kokemaan omalta osaltamme. Emme kyllä aio lähteä keskustaan päin, sillä siellä on porukkaa aivan liikaa tänään palloilemassa. Pysytellään siis omassa lintukodossa, eli tässä ja tuossa viereisessä kylässä.

Päivittelen tosiaan snäppiä ja instaa aktiivisesti, bloggailla ei oikein viitsi täältä - kun on kaikkea parempaa tekemistä. Siksipä insta ja snäppi ovatkin parempia, kun saa päiviteltyä kuvia ja videoita nopeasti ja helposti.

Kivaa viikonvaihdetta sinne! 💋

4 kommenttia :

 1. Hei! Kuvaatko edelleen olympuksen pen 7lla? Aivan ihania kuvia on reissustasi näkynyt :)
  Olen nyt näitä ärsyttäviä "en löydä googlesta"-kysyjiä, mutta kumpi objeltiivi on mielestäsi ollut pen 7ssa käytännöllisempi, se perus kameran mukana tuleva vai tuo zuiko 45mm/f1.8 ? Itsellä ei riitä budjetti molempiin, joten mietin ostaisinko tuon seiskan kummalla objektiivilla.. :) ihan peruskuvaaja olen, lomamuistoja ja koiraa kuvailisin.
  -milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kuvaan :) kiitos! 25mm 1.8 kuvaan. Jota myös suosittelen loma- ja koirakuviin 😊

   Poista
  2. 25mm? Onks tää siis vielä joku eri kuin noi mun mainitsemat? 😅

   Poista
  3. Kyllä, tämä: https://www.olympus.fi/site/fi/c/lenses/om_d_pen_lenses/m_zuiko_premium/m_zuiko_digital_25mm_118/index.html ☺️

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.