sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Viikonlopun kuulumisiaMikä ihana viikonloppu meneillään, kelit on suosineet ja muutenkin on ollut mukavaa puuhaa viikonlopun aikana. Koko perjantain pyhitin vaaka-asennossa makaamiselle ja auringosta nauttimiselle, vihdoin aurinko porotti niin lämpimästi, että pystyi ottamaan aurinkoa omalla pihalla shortseissa ja hihattomassa paidassa. Illalla, yhdeksän jälkeen käytiin vielä koirien kanssa järvellä katsomassa auringonlaskua, on kyllä ollut yksi parhaista päätöksistä ostaa asunto läheltä järveä ja luontoa.

Lauantai alkoi kivasti, kun kävin kuvauskeikalla tutun kauneushoitolassa, ja kun pääsin sieltä kotiin, niin täällä oli Tuukka ja hänen isä öljyämässä meidän takapihan aitaa. Sää oli taas mitä ihanin, joten lekottelin siinä auringossa miesten seurana muutaman tunnin ja leikin työnjohtajaa. 😎

Eilen illalla meillä oli sitten kaverin luona tyttöjen grilli-ilta, katseltiin Suomen peliä ja syötiin mahat täyteen. Illan teema oli "hattubileet" ja kaikilla oli tietenkin mukanaan asiaankuuluva hattu. Itselleni eivät hatut sovi sitten tipan tippaa, mutta eipä se niin vakavaa ole. Siinä maha täynnä ja pitkään istuskellessa alkoi väsy painaa, ja lähdin puolen yön jälkeen kotiin. Ensi viikolla alkaa uusi työ pikaisella ulkomaan reissulla, joten ihan hyvä säästellä voimia uuteen viikkoon. Alkuviikon saan vielä valmistautua, ja keskiviikkona alkaa hommat. Fiilis on tosi innostunut ja odottava.

Tänään nukuttiin pitkään, kunnes kymmenen jälkeen alkoi pihalta kuulua kauhea meteli ja pauke, Pilvi heitti vahti-moden päälle ja ilmoitti että jotain outoa tapahtuu ulkona. Parin asunnon päässä meidän rivitalossa on menossa piharemppa, ja siellä olikin kaivuri ja kuorma-auto täydessä työn touhussa, ja siitä se meteli lähti. Mietin vain, että kuinkahan kallista tuollainen on sunnuntaina? Onneksi sentään aloittivat vasta kymmenen maissa, eikä esim. aamu kahdeksalta.

Tänään on jälleen aivan upea ilma, ja ollaankin kohta lähdössä ostamaan istutustarvikkeita, Tuukka nimittäin päätti, että meidän pihalle tulee kukkapenkki. Mikäs siinä, meidän piha on niin simppeli että se ehkä kaipaakin jotain väriä vihreän lisäksi. Siis kukkia ja multaa hakemaan, pitää yrittää kaivaa viherpeukalo esiin jostain syvältä minusta. 😄

Mitä te olette puuhanneet viikonlopun aikana? Rentoa sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia :

  1. Hauska et nimenomaan tuukka päätti et tulee kukkapenkki :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, niinpä! :D Meille tulikin karviaispensas näin alkuun, ja korjattiin nurmikkoa kun oli mennyt niin huonoksi. Mutta kukkia pitää vielä käydä hankkimassa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.