torstai 25. toukokuuta 2017

Olohuoneen uusi valaisin
Ah, siinä se on. Olohuoneen uusi kattovalaisin. Tiedättekö kuinka saamaton ihminen on? Niin saamaton, että on puoli vuotta ilman kattovalaisinta, kun ei vaan saa aikaiseksi hankkia uutta. Mutta nyt se on siinä, ja pysyy. Massiivinen, teräksen värinen, juuri sopiva meille.

Spotlight Pisa 3 valaisin täältä
Pisa -sarjaan kuuluu myös muita kokoja ja värejä, kaikki Pisa -valaisimet näet täältä.

Tämä valaisin on siis tilattu Ellokselta, jossa on myös paljon muita kivoja valaisimia. Me taidetaan olla Tuukan kanssa vähän lamppuhulluja, nimittäin lamput ovat olleet yhtiä vaikeimpia löytää meille kotiin. Halutaan panostaa tiettyihin asioihin, ja valaisimet ovat yhtiä sellaisia elementtejä.

Elloksella on tosiaan aikalailla kaiken kattava valaisinvalikoima, ja sieltä löytyy valaisimia usealta merkiltä, kuten By Rydéns, Bloomingville ja Lene Bjerre.

Katso kaikki kattovalaisimet täältä
Katso kaikki pöytävalaisimet täältä
Seuraavaksi uuden valaisimen saa makuuhuone. Siellä on kivat valaisimet jo nyt, mutta se alkaa olla vanha ja hieman raihnainen. Kaipaisin makuuhuoneen kattoon jotain persoonallista valaisinta, ja lisäksi yöpöytäni viereen pitäisi hankkia uusi lattiavalaisin. Sellainen joka taipuu kivasti puolesta välistä runkoa, en halua makkariin suoraa lattiavalaisinta, kuten olohuoneessamme on.

Mutta pikkuhiljaa hankitaan, aina kun eteen sattuu sopiva yksilö - väkisin näitä hankintoja ei kannata tehdä, se on pidemmän päälle rahan haaskausta. Tällaista sisustusjuttua pitkästä aikaa, miten teillä - onko hakusessa valaisimia tai muuta uutta kotiin? 😊

Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.