keskiviikko 24. toukokuuta 2017

KolmekymppisetToissa lauantaina tosiaan vietettiin Tuukan kolmekymppisiä ja olin varannut meille yksityistilan BowlCircuksesta, Leppävaarasta. Tilassa oli pari pitkää pöytää ja kaksi biljardipöytää. T tykkää pelailla bilistä, joten tällainen rento tila pelausmahdollisuuksineen oli sopiva meille. Synttärisankari ei halunnut mitään liian hienoa, vaan rentoa oleilua kavereiden kanssa, ja sitä hän saikin.

Tila oli varattuna meille klo 18-23:30, ja se oli kyllä tarpeeksi pitkä aika tämän tyyliseen tilaisuuteen. Istumapaikkoja oli onneksi hyvin, eli henkilöt, jotka eivät halunneet pelailla pääsivät istuskelemaan. Alakerran keilahalli oli myös kiva lisä, osa porukasta otti radan tunniksi keilahallin puolelta. Mielestäni kivat juhlat ovat sellaiset, jossa on jotain puuhaa - pelkkä pönötys voi joskus tuntua tylsältä, jos ei ole järjestettyä ohjelmaa. Sen vuoksi tämä tila toimii mielestäni hyvin, mutta jos itse menisin uudestaan, ottaisin ehkä tunnin tai pari tuntia lyhyemmän ajan. Synttärisankari onneksi tykkäsi paljon, ja taisikin pelailla melkein koko illan ajan biljardia milloin ketäkin vastaan. Allekirjoittanut taisi hävitä jokaisen pelinsä ;)

Olimme myös tilanneet etukäteen buffetin meille, mutta harmiksemme huomasimme, että buffet oli muutettu, eikä meille oltu muistettu ilmoittaa asiasta. Buffet poikkesi roimasti tilatusta, joka harmitti erityisesti minua, joka oli buffetin koonnut, järjestänyt ja hoitanut niin, että se olisi sisältänyt Tuukan lemppariruokia. Kokonaisuus ei mielestäni sopinut yhteen keskenään, ja jäi kyllä harmittamaan, että näinkin isosta asiasta ei meille ilmoitettu. Annoin tästä palautetta heti paikan päällä, mutta olisin toivonut hieman asiakasystävällisempää palvelua tai korvausta asiaan.Muutoin iltamme oli onnistunut ja tilat olivat kivat, sekä meidän käyttöömme oikein sopivat. Meillä olisi ollut mahdollisuus tilata käyttöömme myös saunatilat, mutta se ei ehkä sopinut tällaiseen juhlaan, joten päädyimme varaamaan vain biljarditilan. Mutta saunan varaaminen on siis mahdollista, jos innokkaita saunojia löytyy seurueesta.
All in all, voisin suositella tätä tilaa noin 20 hengen porukalle. Ja ehdottomasti sellaiselle poppoolle, joita bilis kiinnostaa - muutoin tila on hieman tylsä, ja onkin tarkoitettu pelailuun. Tähän voisi olla kiva yhdistää sauna, jos kyse on rennosta hengailusta kavereiden kesken. Näen tämän juurikin enemmän mies- tai sekaporukoille.


Tilan meille tarjosi BowlCircus

2 kommenttia :

 1. Moikka! Ihan kiinnostuksesta, niin voisitkohan kertoa millaisen buffan olit suunnitellut ja mitä sitten saitte sen tilalle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! toki saat kysyä. :)

   Olin suunnitellut menun jossa olisi ollut vihersalaattia, tomaatti-mozzarellasalaattia, perunaista paahtopaistisalaattia, mozzarellatikkuja, crispy chicken kanafileitä dippilajitelma sekä talon leipää ja levitettä.

   Tämän menun sijaan saimme seuraavan: lohta, crispy chicken kanafileitä, mozzarellatikkuja ja dippilajitelman sekä chorizopyöryköitä ja lisäksi feta-pinaattipiirakkaa. Eli tässä ei ollut mitään raikasta, sillä kaikki salaatit oli poistettu. Vain suolaista ja rasvaista ruokaa.

   Kun kysyin olisiko mahdollista saada vaikkapa vihersalaattia näiden lisäksi, oli vastaus "katsotaan löytyykö" ja kun kysyin tuleeko talon leipää vielä tarjolle, vastaus oli "haluatteko sitä, siihen menee hetki?" Vastasin tähän, että kyllä haluamme, sillä sovitussa menuussa oli mainittu tämä talon leipä.

   Kun katsoin meille tarjottua menuuta, mietin vain päässäni "tästäkö maksoimme juuri 300€".. Harmitti todella kovasti ja negatiivinen mielikuva jäi siitä, kuinka asia hoidettiin. Mokia sattuu, mutta miten ne hoidetaan kuntoon, on se tekijä, josta lopullinen kokemus muodostuu.

   Mutta se on mennyttä ja seuraavalla kerralla sitten jotain muuta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.