keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Bluetooth kuulokkeet sarjojen ja musiikin ystäville

Katselen usein vapaa-ajalla sarjoja tietokoneelta, ja sen lisäksi kuuntelen lähes koko ajan kotona ollessani musiikkia. Käytän kuulokkeita varsinkin sarjojen katselussa, sillä äänen laatu on parempi, kun kuuntelee kuulokkeiden kautta. Olen käyttänyt tähän asti langallisia kuulokkeita, jotka olen saanut monta vuotta sitten joululahjaksi. Joskus kuitenkin olen haaveillut langattomista kuulokkeista, jotka päässä voisi liikkua vapaasti ja hakea vaikkapa juotavaa kesken sarjan, ilman, että täytyy laittaa sarja pauselle ja ottaa kuulokkeet pois korvilta.Vapaa-aikani mullistui kertaheitolla, kun sain testiin Sudion langattomat bluetooth -kuulokkeet. Kyseessä on Regent -niminen malli ja se löytyy Sudion nettikaupasta. Sain kuulokkeisiin lisäksi vaihto "capsit", eli nuo marmorikuosiset kannet. Aika hauskaa, että kuulokkeitakin voi tuunata oman näköiseksi. 😊
Kuulokeet ovat pehmeät korvilla, ja blokkaavat ulkopuolisen äänen hyvin. Kuulokkeissa on äänenvoimakkuus- sekä start/pause -näppäimet, eli ääntä voi säätää suoraan kuulokkeista. Näitä löytyy myös mustana, mutta itselle sopii paremmin valkoinen - vanhat olivat valkoiset myös, joten mitäpäs sitä turhaan hyvää väriä vaihtamaan. Akku kestää 24 tuntia latauksesta, eli niitä ei tarvitse myöskään ihan kokoaikaa olla latailemassa.

Kiitos Sudiolle ihanasta lahjasta, nämä kuulokkeet ovat helpottaneet hurjasti tällaisen sarja-hullun elämää ja tulivat oikeasti päivittäiseen käyttöön ja tarpeeseen.

Sudio tarjoaa kaikki tuotteet -15% alennuksella Cava -blogin lukijoille koodilla sudio_cava, koodi on voimassa toistaiseksi.

Kuulokkeet saatu Sudiolta

4 kommenttia :

 1. Näyttääpä tyylikkäiltä. Oletko ehtinyt kokeilla miten ääni kuuluu kuulokkeiden läpi?

  Itselläni on ostoslistalla Bluetooth -kuulokkeet, joissa on pitkä akunkesto ja niistä ei kuuluisi musiikki läpi, vaikka kuuntelisi vähän kovemmalla :) Niin mietin vaan saisiko näistä vaihtoehdon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ääni kuuluu kyllä hieman läpi, lähinnä basso, ei niinkään koko musiikki. :)

   Poista
 2. Tosi tyylikkäät! Mun punanen tukka vaan värjäis noi jos vaikka kuuntelisin tukka märkänä suihkun jälkeen tai salilla kun hikoilen 😃 Kävi niin kiva tuuri et voitin yhdet kuulokkeet juuri ja pääsin tänää niitä testaamaan :) on myös langattomat 👍🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei onnea voitosta!! :) Langattomat on niin paljon kätevämmät :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.