keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Vähiin käy ennen kuin loppuu..ja uusi elämä alkaa


Se on kuulkaas muruset niin, että tällä rouvalla on enää kuusi kokonaista työpäivää jäljellä, ja sitten alkaa uusi elämä. Noh, ehkä hieman radikaalisti sanottu, mutta kyllä se työ on niin suuri ja tärkeä osa elämää, että tuo lause pitää ainakin lähes paikkansa. Minne lasken peppuni seuraavaksi - se on vielä arvoitus minullekin.

Olin eilen tapaamisessa, työhaastattelussa, joka meni mielestäni todella hyvin. Paikka vaikutti aivan täydelliseltä minulle, ja menisin ko. paikkaan töihin mielelläni, täydellä sydämellä. Mutta nyt on edessä raastava odotus, ennen kuin saan tietää miten minun käy tässä asiassa. Jutustelin eilen Snapchatiin pitkät tovit tästä aiheesta, ja ne ovat nähtävissä kokonaisuudessaan tuonne n. klo 18:20 asti. Löytyy SC:sta nimellä Kristiinamu.

Olo on samaan aikaan haikea ja samalla hyvin odottava. Samalla hoidan täällä vanhassa paikassa asioita kuntoon, ja samalla puhkun uusia ideoita - varsinkin tähän paikkaan, johon oli eilen haastattelu. On se jännä, miten paljon energiaa voi jostain asiasta saada. Ihanaa! Yleensä olen hermoilevaa sorttia tällaisissa muuttuvissa tilanteissa, mutta juuri nyt oloni on jokseenkin seesteinen. Olen hyvin sinut tilanteen kanssa, ja uskon, että mitä tuleman pitää, sen kuuluu mennä niin.

Samalla, kun työasiat pyörivät mielessäni, on tässä muutamia muitakin mielenkiintoisia ja mukavia juttuja ilmassa. Toukokuussa on nimittäin minun ja Tuukan hääpäivä, Tuukan syntymäpäivä ja jos saadaan suunnitelmat natsaamaan, niin lähdetään ehkä käymään Tukholmassa ystäväpariskunnan kanssa haistelemassa hieman keväistä merituulta. Ja kesäkuun ensimmäisenä päivänä otan nokan kohti Välimerta ystäväni kanssa - edessä on täydellinen rentoutumisloma, auringosta ja kauniista maisemista nauttien.

Elikäs nyt elellään jännittäviä aikoja, mutta oikein positiivisin mielin. Oikein kiherryttää, kun miettii mitä kaikkea tulevaisuus voi tuoda eteen! 🌷

Sattuuko ruudun toisella puolen olemaan muita, joilla muutoksia elämässä parhaillaan?

10 kommenttia :

 1. Kiitos hirmuisesti niistä työhön ja työnhakuun liittyvistä snäpeistä! Ne jotenkin keventi mieltä ja laittoi taas aivot raksuttamaan. Ensinnäkin, podin todella pitkään alemmuskompleksia siitä kun olen vain yo-merkonomi ja kavereissa alkaa olla kohta amkin käyneitä tyyppejä ja monet tekee jo maisterivaiheen opintoja. Rinnastin jatkuvasti oman arvoni siihen millainen paperi taskusta löytyy. Ja sehän nyt on ihan hölmöä. Nyt olen vihdoinkin saanu tuon taakan harteilta karistettua ja totesin, että hyvä tuokin tutkinto on! Totesin myös, että en usko korkeakouluopiskelun edes sopivan itelleni. Enkä varmaankaan enää edes jaksaisi niitä jatkuvia kissanristiäisiä. Olen kyllä ystävieni koulusaavutuksista ylpeä! Toiseksi, olen nyt kolmatta vuotta nykyisessä työssäni joka on maistunut jo pidemmän aikaa todella puulta. Lisäksi työmatkani on, ainakin omasta mielestäni, naurettavan pitkä. Olen jo pidemmän aikaa ollut sitä mieltä, että muutos on tultava! Katsoin aamulla ne snäpit ja pään päällä syttyi lamppu. Kyllä, kesän jälkeen viimeistään irtisanon itseni. Jos löydän uuden kivan työn aikaisemmin niin irtisanoudun aikaisemmin, mutta jos en, lähden aikuispuolelle hakemaan toisen ammatin. Meillä tilanne on ikävä, koska mies on työttömänä ja itsekin tienaan ihan älyttömän pientä palkkaa. Ei voi siis ihan tyhjän päälle heittäytyä. Uskon kyllä vahvasti, että tilanne tästä vielä iloksi muuttuu :) viimeistään sitten kesän lopulla. Mutta niin, kiitos valaisevista höpöttelyistä! -Rosa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Rosa! Kiva jos snäpeistä oli hyötyä! :) Kyllähän se näin on, että muutos lähtee itsestä, jos sitä haluaa ☺️ Kiva kun kävit kommentoimassa!

   Poista
 2. Ootko lähdössä taas Alanyaan? 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta! Maltalle käy tie tällä kertaa 😊🌴

   Poista
  2. Oi ihanaa! Matkapostauksia odotellessa 😍

   Poista
  3. Niitä tulee! 😙☀️🌴

   Poista
 3. Voi apua, just painin kysymyksen kanssa, että irtisanonko itseni? Tulevaisuus pelottaa, saako töitä ja kuinka pian? Mitä elämä tuo eteen? Pärjäänkö? Olisinko vihdoin onnellisempi? Kuinka pärjään taloudellisesti? Haluisin uskoo et kaikella on tarkoitus ja elämä kantaa. Laitoinkin sulle aiheesta kysymyksen snäpin puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä Niina! Kuuntele sydäntäsi ❤ Vastaan snäpin puolella sulle nyt myös! 😊

   Poista
 4. Kiitos ihanan aidosta blogistasi! Tämän postauksen aihe liippaa läheltä myös minulla. Allekirjoitin tänään työsopimuksen uuteen työpaikkaan. Valmistuin vuosi sitten ja pitkien opintojen ohella olen työskennellyt viimeiset 7 vuotta samassa paikassa. Nyt on muutoksen aika. Kyllä se muutos aina jännittää, miten pärjään uusissa tehtävissä, millaisia on uudet työkaverit. Jätin tutun ja turvallisen työpaikan uuden takia. Jotenkin aika tuntui oikealta, aikansa kutakin. Tämä oli tarjous josta en voinut kieltäytyä. Onko se unelmien työ, se jää nähtäväksi. Viimeinen vuosi on ollut epätietoisuuden vuoksi aika rankka. Onneksi asioilla on tapana järjestyä! Onnea jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinulle, kun jaksat seurata! :) Paljon onnea uudesta työpaikasta ja tsemppiä uusiin tuuliin ❤ Ja kiitos kun kommentoit :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.