maanantai 24. huhtikuuta 2017

Uutta makuuhuoneessa

Käännettävä Sylvia pussilakanasetti neljässä eri värivaihtoehdossa (6 osaa) täältä

Tilasin meille aivan ihanan pussilakanasetin, jossa on 2 x pussilakana ja 4 x tyynyliina. Materiaali on niin hyvän tuntuista, että vällyjen alle haluaa mennä aina kun mahdollista, ilmava materiaali on todella luksusmainen, tykkään! 💜 Tuukka kehui myös tuntumaa heti, joten eroaa selvästi meidän muista lakanoista.

"Öko-Tex-sertifikaatti ZHHO 057117. Tuote ei aiheuta allergisia oireita eikä muita terveyshaittoja. Tuote on testattu eikä se sisällä terveydelle haitallisia kemikaaleja. 100% puuvillaa."Mutta postauksen pääpointti on meidän uudet yöpöydät - näitä on odotettu! Meillä on ollut tähän asti IKEAn Malm -yöpöydät, jotka ovat aika massiiviset, ja kaipasimme hieman kevyempiä yöpöytiä. Tuukalle olisi käynyt hyvin esim. jotkin hienot jakkarat, mutta itse kaipasin edes pientä säilytystilaa. Siksi näiden etsimisessä on mennyt tovi..

Mutta viime viikolla ihan sattumalta Askossa käydessämme, nämä pöydät tulivat vastaan, ja tiesimme heti, että tässä ne nyt olisivat! Onneksi saimme pöydät heti mukaamme, ja Malmit saivat väistyä uusien tieltä. Tuo pieni säilytysosa on aivan täydellinen.

Meillä on muutenkin makuuhuoneen laitto hieman vaiheessa, nimittäin ollaan laittamassa olohuoneemme tv makuuhuoneen seinään kiinni, kunhan vain löydämme olohuoneeseen uuden, sopivan tv:n. Siihen asti meillä on aputuolin päällä pieni tv makkarissa, joka näyttää ihan järkyttävältä, mutta saa nyt olla väliaikaisesti niin.

Olen lueskellut nyt jonkin verran tuota yöpöydälläni näkyvää "Tunne lukkosi" -kirjaa, ja vaikka olen ollut suhteellisen tietoinen lukoistani, olen saanut vahvistusta ajatuksilleni tämän kirjan kautta. Tuon tunnelukkotestin voi tehdä netissäkin, täällä. Kannattaa oikeasti tehdä - tämä opettaa ymmärtämään omaa toimintaa ja ajatusmalleja. Voisin kirjoittaa tästä ihan oman postauksen, jossa käyn hieman läpi myös omia tunnelukkojani. Onko teillä tästä kirjasta tai testistä kokemuksia tai sanottavaa? 😌


Sisältää mainoslinkin

6 kommenttia :

 1. Mistähän sänkynne on peräisin? Aivan ihanan näkönen eikä vastaavaa ole sattunut aiemmin eteen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Meidän sänky on Furninovan Vesta Special Bed: https://www.furninova.com/products/beds/vesta-bed-standard-and-special :) Ollaan tykätty! Ja ostettu Kruunukalusteesta.

   Poista
 2. Kauniit pöydät, kelpuuttaisin itsellekin! Tällä hetkellä niiden virkaa hoitavat vanhat pinnatuolit, jotka ovat toki kivoja mutta se säilytystila puuttuu..

  Olen kiinnostunut pitkään lukemaan tuon Tunne lukkosi -kirjan mutten ole vieläkään saanut aikaiseksi. Kerro ihmeessä omia ajatuksiasi kirjasta ja omista lukoistasi! :)

  Aurinkoista päivää!

  -S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! :) Voisin kyllä tosiaan kirjoitella niistä! Mukavaa päivää sinullekin 😊

   Poista
 3. Onpas super kivannäköset yöpöydät ☺️

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.