keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Onko elämys paras lahjaidea?Elämme aikaa, kun monella meistä on jo kaikkea tarvittavaa. Lisäksi vallitsevan KonMari-trendin ansiosta pyrimme kaikesta turhasta materiasta eroon. Tämän vuoksi nykyaikana panostetaan varmasti elämyksellisiin lahjoihin enemmän kuin koskaan aiemmin.

Pääsin testaamaan Elämyslahjat.fi palvelua, ja pääsin konkreettisesti testaamaan, miten heidän palvelu toimii ja miten sitä käytetään. Aivan ensiksi lähdin selailemaan, mitä kaikkea ylipäätään heidän valikoimastaan löytyy. Sorttasin kaupungiksi Helsinki ja lähikaupungit, ja huomasin, että pk-seudulla on satoja erilaisia vaihtoehtoja elämyslahjaksi kauneushoidoista käsiaseella ampumiseen ja ravintolakokemuksista lentokoneen ohjaamiseen.

Kenelle Elämyslahja sopii? Alla esimerkkejä lahjaideoista:

Miehelle: hurjaa menoa /  ravintolaillallinen
Äidille: kauneushoitolakokemus /  viinikurssi
Ystävälle: tankotanssikurssi /  suppailua Töölönlahdella
Pariskunnalle: salsatunnit /  miniloma

Mielestäni elämyslahja sopii hyvin myös esim. kaasolle kiitoslahjaksi tai polttarisankarille ohjelmanumeroksi. Elämyslahja sopii jokaiselle, ja satojen vaihtoehtojen joukosta löytyy kyllä aivan varmasti kaikille sopiva sekä mieluinen lahja.

Haluatko ostaa lahjaksi elämyksen, muttet ole ihan varma mistä lahjan saaja tykkää? Anna lahjan saajan päättää itse, ja valitse kätevä avoin lahjakortti

Elämyslahjan osto on helppoa: valitse haluamasi elämys ja tilaa lahjakortti joko postitse kotiin / saajalle tai sähköpostitse. Lahjakortti on voimassa vuoden ja näyttämällä lahjakortin paikan päällä, pääset lunastamaan ostamasi elämyksen valitsemassasi paikassa.

Lue lisää Elämyslahjan ostosta ja käytöstä täältä

ARVONTA

Instagramissani @kristiinamu on nyt käynnissä arvonta, jossa voit voittaa 50€ arvoisen avoimen lahjakortin! Käyhän ihmeessä osallistumassa ja voit päästä kokeilemaan jotain uutta & hauskaa elämystä 😘


Yhteistyössä Elämyslahjat

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.