lauantai 22. huhtikuuta 2017

No agenda - vapaa viikonloppuWhat what, mikä tämä tällainen viikonloppu on, kun ei ole mitään sovittuja suunnitelmia? Ihan hassua istua tässä, aamupala nenän edessä enkä tiedä ollenkaan mitä tämä päivä pitää sisällään. Mulla ei ole _mitään_ suunnitelmia koko viikonlopulle!

Katsoin eilen Vain Elämää ja suoraan sanoen olin hieman skeptinen, koska se on tällä kaudella kuvattu eri lokaatiossa, ja osa artisteista ei ole ollenkaan omaan mieleeni.. Yllätyin kuitenkin iloisesti, sillä nämä mielestäni hyvät artistit olivat muidenkin puolesta extra-hyviä! ainoa asia, mistä en tykkää tässä formaatissa, on se itkemisen viljely - kyllä, itku on ihana asia ja sitä saa näyttää, mutta onko siitä pakko kokoajan jauhaakin? Selvää on, että biisit herättää tunteita, mutta ohjelman ei tarvitsisi pyöriä liikaa sen ympärillä - eli vähemmän puhetta itkusta, enemmän actionia kiitos. Tulee sellainen olo, että heitä on tyyliin käsketty itkemään ja buustaamaan sitä.

Olen muuten huomannut yhden jännän piirteen itsessäni, enkä ole oikein varma, että onko se hyvä vai rajoittava piirre. Saan nimittäin nykyään ihan kamalia morkkiksia siitä, jos kritisoin tai "haukun" jotain ei-positiiviseen sävyyn. Inhoan jotenkin niin paljon turhaa negatiivisuutta ja ilkeilyä, että nykyään hävettää jopa sanoa ääneen, jos en pidä jostain. Mutta pakkohan sitä on ihmisen voida välillä sanoa jotain negatiivistakin - kunhan se pysyy asiallisena.

Nyt näyttäisi olevan ihana ilma tulossa päiväksi, mutta ai että kun harmittaa että tilaamani parvekkeen tuolit eivät ole vieläkään saapuneet - tilauksesta taitaa olla jo pari viikkoa. Haluaisin niin laittaa tuon parvekkeen kuntoon, että siellä voisi alkaa viihtyäkin. 

Kävin äsken koirien kanssa metsässä, ja muutama naapuri oli mylläämässä pihoillaan - ihanaa kun kesä lähenee ja kaikki heräilee eloon, niin kasvit kuin ihmisetkin. Meillä on tälle kesälle pihahommia ihan kiitettävästi edessä. Meidän piha-aita pitäisi maalata, samoin kuin terassi pitää öljytä. Jätettiin se viime kesänä väliin ja ai että, sen kyllä huomaa. Varsinkin nyt talven jäljiltä se on ihan kamalan näköinen. Itse pihalle tai sen kasveille ei tarvitse tehdä karsimista enempää mitään sen kummempaa.

Epäs tänne tämän kummempia, saa nähdä mitä tämä päivä tuo tullessaan. Oikein mukavaa viikonloppu teillekin!


PS. maanantaina kannattaa tulla tänne blogiin, sillä laitan kuulkaas niin kovan arvonnan pystyyn! 🔥
Vinkki: 29.4. / Hartwall Areena / VIP x 2! 😉 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.